Šta je novo?

HW modding Kinez napajanja

Evo moj komsija nasvakom svom kinezu (posto gaji uglavnom iskljucivo orijentalne biljke) izmenja sve kondenzatore sa kondenzatorima ili malo jace vrednosti nF (tipa umesto 1000 - 1500) ili malo vece amperaze (umesto 16V - 25) i eto, svi mu rade, i to u dosta nakrcanim mashinama...
Ja i dalje mislim da je shashav, ali on je hepi...

Da ali i sa ficom stignes od tacke A do tacke B.

Ne daj bože da te neko udari dok voziš Fiću, šanse da pogineš su ogromne.
Takav isti sudar, samo da voziš Volvo-a, šanse su ti 35000x veće. :D

Imam utisak da ovde na forumu postoje ljudi koji se razumeju u programiranje, net, mreze, overklokovanje, ali malo onih koji zaista znaju nesto o napajanjima, ljudi uglavnom pricaju na osnovu nekih svojih impresija, voleo bih da neko ko je otvorio i servisirao bar 100-nak napajanja raznih marki,kaze neso na ovu temu (ja nisam taj) .

JEDINI covek u Beogradu koji se ozbiljno bavi servisiranjem i krs i brand napajanja je Mladen, ali on ne dolazi na ovaj forum koliko je meni poznato. Kroz njegove ruke prodje 100 napajanja mesecno:

http://groups.google.com/group/yu.o...9?lnk=gst&q=servis+napajanja#4b765cd0e7086db9

Nosio sam nekoliko brand napajanja na popravku kod njega i pitao sam ga o kung-fu napajanjima, ni njemu nije jasno kako ona rade, to su sve tempirane bombe, samo cekaju da nesto spale.

Thumbs up za Mladena. Bio par puta i udubili se u neke priče, milina slušati ga al' neprijatno mi da kampujem čoveku na gajbi :)

Misko zna dosta o napajanjima...

Nazad
Vrh Dno