Šta je novo?

Hvala ili ne!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

The Lyricist

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
375
Moja oprema  
Laptop
MacBook M1 Air
Mobilni telefon
iPhone 12 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam jedno... pa recimo glupo pitanje.
Kada pitam nekoga nesto, i dobijem odgovor, uvek se nadjem u dilemi da li da napisem hvala ili ne... Normalno da sam zahvalan, ali ako bi svi pisali hvala kada im se resi problem, polovina foruma bi bili postovi tipa:
O.K. hvala...
Pa sad... Spamovati(ili floodovati, u sta god da ovakvi postovi spadaju) ili ispasti nekulturan!?
molio bih neke od modova da si iznesu misljenja...

Ja se uvijek zahvalim. Ionako treba da se stavi do znanja da li to sto je predlozeno radi, pa zasto se onda i ne zahvaliti ljudima koji pomognu.

To je stvar kulture... ako osecas potrebu da se zahvalis, zahvali se. To je lep gest i bez obzira da li ti je neko pomogao ili ne treba uvek reci "hvala". Ne bih da zvucim kao ministarstvo za kulturu i obrazovanje neke tamo vlade ali lepse je sa kulturom.

Crazzy™DJ, zahvali se ljudima na odgovoru :D:D

Hvala... :d
pa, uglavnom ste potvrdili moj stav, ali, rekoh, cisto da pitam... :\

E, a ja npr. na to hvala gledam kao na spam jer bez veze guši thread... :)
Ne kažem da ja to ne radim, u istoj sam dilemi kao DJ ali trudim se da se suzdržavam... Zamislite sad da se svako, kome je thread tj. neki odgovor u istom pomogo oko nečega, zahvaljuje... :S:
Kada bi modovi ovde hteli da malo čite threadove recimo to hvala da se obriše posle nedelju-dve, to bi bilo super a i svi bi bili kulturni do jaja! :d

Obicno se to "hvala" brise ;) jer ne znaci generalno nista za temu - ni da je pomoglo ili da je odmoglo.

Ja u principu se zahvalim ljudima na predloženom rešenju/rešenjima i obavezno (gotovo uvek, doduše neki put stvarno zaboravim) navedem šta sam uradio ili šta mi je pomoglo da rešim problem ili nastalu situaciju, zbog drugih ljudi koji čitaju...

Ja bih zaista voleo da se zahvalim, ali ocigledno da se tako spamuje tema...

Cak sam skoro jednom ukucao nesto tipa hvala na savetu, probacu pa javljam (zelja da se zahvalim je bila jaca od mene), ali je poruka zavrsila obrisana.

CrazyDJ, svaka cast; Najaktivniji si u Bench Clubbing-u sto dokazuje da nisi od onih koji chukaju ovde samo zarad broja postova... Respect!

pa, ono... prirasli ste mi za srce... (nemo nikome da kazete, mislice da sam big pusssssssssss...... znate vec)
a sto se broja postova tice, mislim da sam za dve godine, da sam hteo, mogao komotno da pokupim bar jos soma postova... ali ne vidim poentu toga... :\

Sad će da dođe neko od moderatora i da kaže da je ovo gay thread (kao onaj vezan za novogodišnje čestitke). :d
Inače, na forumu postoji i poseban tred za iskazivanje zahvalnosti. :D Ko je raspoložen, nek se priključi:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=119032

Da... thread za iskazivanje zahvalnosti za besplantu licencu za program domaceg autora...

Lepo od njega!

Ko je u dilemi, može lepo na PM. I zahvalio se, i ne opterećuje temu. E sad ako ima više od 5-6 ljudi...

E ja obicno imam drugo resenje napisem neki tekst pa na kraju:

Hvala unapred :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno