Šta je novo?

Humble Indie Bundle 3

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pošto vidim da niko još nije postavio temu, evo ja ću. Još jednom ponuda odličnih DRM-free igara za sve glavne PC operativne sisteme po ceni od daj koliko daš. Možda i najbolji paket do sada.

http://www.humblebundle.com/

Pomenuto je u odgovarajucoj temi. Ne bih se slozio da je ovo najbolji paket do sada, vec suprotno. Najbolji je bio onaj Frozenbyte-ov sa Trine.

Dobro, svako ima svoj ukus, ali u tom paketu ništa sem Trine nije bilo bog zna koliko vredno. Cogs sam i onako hteo da uzmem na Steamu, a And Yet it Moves nisam uzeo samo zato što sam znao da će kad-tad biti u humble paketu. I ostale igre mi deluju simpa.

And yet it moves ,po onome šta sam video na trailerima, igra je fantastična. Podseća me na jednu igru koju sam igrao na onom malom drkalu od pre 20tak godina :D. Ono dvobitno sa jednom igrom na tabli veličine galaxy tab-a....

Jeste, mnogo je dobra. Kao i VVVVVV, moje preporuke :)

Ja sam platio, ali nisam stigao ni da probam ni jednu igru :(

Ne zaboravite 2 nedelje free Minecrafta :)

To odavno imam ključ, ali ne smem da uključim :D

Ono što je zanimljivo jeste to da mi je ovog puta prošlo plaćanje preko Amazona što mi ranije nije uspevalo iako sam imao i Amazon nalog i Amazon Turk nalog i šta sve ne. Kul :)

Ko god je kupio HIB3 dobio je jos jednu igru - Steel Storm kao i HIB2. Pogledajte link za aktivaciju koji ste dobili u mailu.
Ja sam zadovoljan :)

Ja sam kupio HIB3, konacno malo igara za moj MBP :D

Da, dodat je i onima koju su aktivirali ključ na steam-u.

Poslednja izmena:
Vrh Dno