Šta je novo?

Hardver HUB/konektor/adapter za hladnjak/kuler za kuciste

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Dwyane Wade

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2007
Poena
425
Moja oprema  
Laptop
Lifebook
Potrebna mi je pomoc jer se do sad nisam susretao sa ovim, naime kupio sam 6 RGB kulera/hladnjaka za 2 kucista kompjutera medjutim oni dolaze sa nekim 6 pin prikljuckom za koji sam prvobitno mislio da mogu da prikljucim sa svojom plocom ili samim kucistem. Kuler izgleda ovako, sta mi je najisplativija opcija a da kuleri rade u punom potencijalu? model kulera je Argus RS 081 RGB Led

1737710686145.png1737710707081.png

1. Ne kupuj no-name đubre, kupuj proverene i krštene stvari
2. Proveri šta kupuješ pre kupovine da ne dolaziš u ove situacije

Ne znam šta da ti kažem. Nađi fan hub sa takvim konektorima...

Potrebna mi je pomoc jer se do sad nisam susretao sa ovim, naime kupio sam 6 RGB kulera/hladnjaka za 2 kucista kompjutera medjutim oni dolaze sa nekim 6 pin prikljuckom za koji sam prvobitno mislio da mogu da prikljucim sa svojom plocom ili samim kucistem. Kuler izgleda ovako, sta mi je najisplativija opcija a da kuleri rade u punom potencijalu? model kulera je Argus RS 081 RGB Led

Pogledajte prilog 477737Pogledajte prilog 477738
zar nisi dobio i 2 huba sa kulerima mislim da ti je prodavac nije dao te hubove zoves ga i pitas ga dal moze dal ih ima ako ih nema vratis mu kulere jer se oni prodaju u pack-u sa hubom koliko sam video na netu.

1. Ne kupuj no-name đubre, kupuj proverene i krštene stvari
2. Proveri šta kupuješ pre kupovine da ne dolaziš u ove situacije

Ne znam šta da ti kažem. Nađi fan hub sa takvim konektorima...
brzo i jeftino kao i uvek, ne moze..
zar nisi dobio i 2 huba sa kulerima mislim da ti je prodavac nije dao te hubove zoves ga i pitas ga dal moze dal ih ima ako ih nema vratis mu kulere jer se oni prodaju u pack-u sa hubom koliko sam video na netu.
Nisam dobio, taj set je isao sa 3 kulera i kontrolerom koji se prodavao mnogo ranije, to nisu imali na stanju.

Nazad
Vrh Dno