Šta je novo?

Huawei y6 ll compact problemcic

boris boris

Cenjen
Učlanjen(a)
08.02.2012
Poena
159
Pozz ljudi, imam ovaj tel i sve ok osim sto sam na viberu aktivan samo kad udjem u viber jesam li izasao iz njega (npr zakljucam tel ili sam u nekoj drugoj aplikaciji odma sam offline) vise nisam online bez obzira sto sam na netu stalno, dok na samsungu sto ga imam sam uvek online bez obzira na sve. Da napomenem da mi se to dogadjalo i sa proslim huaweiem. Uvek moram ulaziti u viber da vidim jel nesto stiglo, gledao podesavanja sve identicno ko na samsungu, nema sta nisam radio i opet nece. Ima li mu pomoci

Ako imaš clean master ili slicni program obrisi ih. Ne dozvoljavaju aplikaciji background radnju. Probaj.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Ili je podeseno u sistemu da ubija pozadinske procese. Npr. Ja sam to namerno uradio.

Resio sam, bila upaljena neka usteda energije za viber, slucajno naisao u podesavanjima, hvala u svakom slucaju. Moze katanac

Pozdrav

Zena ima ovaj model i kad kuca poruku u Viberu cesto joj stize obavestenje da ima manje od 5% slobodne memorije..neretko joj se desi i da ispadne iz aplikacije. Obrisala je sve nepotrebne aplikacije, obrisala nepotrebne fotke i video klipove al i dalje isto.. Uradila je Clean Cache same aplikacije ali se i dalje nista nije promenilo..i dalje joj stize to obavestenje.

Svaki savet dobrodosao..unapred hvala

Ima previse aplikacija koje zauzimaju vise ram memorije.
Ako koristi Fb neka predje na FB lite. Messenger viber i whatsapp takodje zauzimaju dosta RAM memorije.

Messenger nema, whatsapp je pre neki dan deinstalirala, jedino da proverim koji Fb koristi i da predje na Fb Lite. Ono sto znam da koristi je Viber.

Poslednja izmena:
Facebook je najbolje koristiti iz browsera a ne kao aplikaciju.

I to sto kažeš.. Za telefone sa malo Ram memorije najbolje iz browsera..
I chrome i google aplikacije ubijaju ram..

Opera mini ili Dolphin su super lagani i brzi browseri

Tel ima 2 giga rama i to nije malo, negde joj nesto vuce memoriju i nemoguce da baguje od vibera i fb, isti fon imam i radi i sa fb, mesindzer, viber, instagram, ako nista onda fabricki reset pa ponovo da instalira sta joj treba

Vrh Dno