Šta je novo?

Huawei X5

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
Huawei Ideos X5 -

http://www.engadget.com/2011/01/06/huawei-ideos-x5-hands-on/

po mnogim karakteristikama, osim OLED-a, bolji od Blade-a, uz blago jachu cenu. za sada je China exclusive, najavio je Huawei da ce u aprilu da izadje US verzija.

sto se tice kineske verzije, english modifikacija je izvodljiva, a hardver za zapad ce biti identican.

X5 -

Huawei-X5-web.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Ima ga u norveškom Telenoru već mesec dana.

Jedan norvežanin ga je priično povoljno ocenio na ovom forumu, s ogradom da je imao problema s WIFI vezom. Neki drugi ljudi s foruma nisu imali iste probleme.

Sve u svemu poenta je da se dobije telefon u rangu HTC Desire za drastično manje para.

A ovo je kineski osećaj glamur. Po koliko je ovo osnova pogrešno, ma ne znam ni odakle da počnem. Samo fali još zapaljena cigareta...

Huawei-X5-Smartphone-02.jpg

zapaljena cigareta, viski i telefon ? nemoj tako brzo suditi o kvalitetu marketinga, meni naprimer, bi takva slika bila vrh :)

Hehe, da je OLED ekran refleksija ekrana na stolu bi bila MNOGO bolja. :D Inace super fon.

Ovo ce Lelekom mozda i nabavati, oni imaju dobru saradnju sa huawei.

Ma bolje da Lelekom zatvore :). I da nabavi neki telefon koji valja, nece im valjati ponuda tako da njih odavno zaobilazim u sirokom krugu.

Apsolutno me neinteresuje kupovina pod ugovorom, a i kontam da im fon nece biti nimalo jeftin ako ga ponude bez ugovora.

Vrh Dno