Šta je novo?

Huawei Watch GT 5 i GT 5 Pro

Device>uđeš u sat na vrhu> My faces>Gallery
To znam,na taj nacin biras fotku iz galerije pa stavis kao pozadinu sata..
Mislio sam sa interne memorije telefona odaberes watch face koji si downloadovao iz telegram grupe ili sa neta..
Ekstenzija u ".hwt" formatu..
Kao na ovom snimku..
Ovo je moglo sa starim verzijama huawei health,sa novim koju sad koristimo svi,nema opcije (kvadrstica),na koji se ulazi na internu od telefona..Vidi se na snimku..

Ja sam uzeo GT5 Blue, poslije nepunih mjesec dana korišćenja već na par mjesta imam krzotine/ogrebotine po ramu, baš sam razočaran kvalitetom izrade. To su one situacija kad zakačiš nešto u hodu, ćošak neki, štok od vrata, slično... Na GT2 Pro pod lupom moraš da tražiš ogrebotine, bukvalno golim okom skoro i da ih ne vidim a nosim ga skoro 3 godine, da ne pričam sin šta je radio sa njim, bacao ga svuda...

Pricali su o tome, nazalost gt5 se nije promenio po pitanju toga uopste od proslog modela.
Da li je promocija za slusalice produzena do 31.12. prilikom kupovine gt5 pro modela, posto na linku gde se prijavljuje pise da je promocija trajala do 31.10., a registracija traje do 7.11.? Veceras cu da narucim sat, samo cekam ako je produzena promocija da uzmem u prodavnici, a ako je zavrsena da uzmem na KP.

Ja sam uzeo GT5 Blue, poslije nepunih mjesec dana korišćenja već na par mjesta imam krzotine/ogrebotine po ramu, baš sam razočaran kvalitetom izrade. To su one situacija kad zakačiš nešto u hodu, ćošak neki, štok od vrata, slično.
Da sam to znao ne bih ga kupovao (isto plavi). Ja sam sa npr. GW4 Classic i GW6 Classic imao tih situacija kada sam ih kačio u prolazu, ali nisu dobili nikakva oštećenja.
Ono što mu je do sada jedina prednost u odnosu na pomenuta dva sata je trajanje baterije.
Da li je promocija za slusalice produzena do 31.12. prilikom kupovine gt5 pro modela, posto na linku gde se prijavljuje pise da je promocija trajala do 31.10., a registracija traje do 7.11.? Veceras cu da narucim sat, samo cekam ako je produzena promocija da uzmem u prodavnici, a ako je zavrsena da uzmem na KP.
To sam i ja video na sajtu A1 i Fonly. Jedino što sada piše da daju Freebuds SE2, a davali su Freebuds 5i.

Jel neko dobio slušalice ili ćemo ih tek dobiti krajem novembra?

Od 20 novembra krece slanje slusalica..To je info ljupke devojcice sa druge strane linije..

Stigle slusalice pre 15 min..Preko Bexa poslali..

Prilozi

• IMG-a81943934a6b14986dd8472a0901a35a-V.jpg
    IMG-a81943934a6b14986dd8472a0901a35a-V.jpg
    156.4 KB · Pregleda: 96
Meni slusalice stigle tacno 7 dana nakon prijave, isto Bex :D
Moram i ja da dodam da sam “dobio” ogrebotinu nakon tacno mesec dana upotrebe (GT 5 Black) kod broja 35… Slucajno zakacio na zid i eto… Bas razocarenje

ja sam gt4 zakacio ne znam ni ja koliko puta i hvala bogu nema ostecenja.
imate na aliju one zastite za ekrane

Vec neko vreme merkam da uzmem ovaj sat ali ako se tako lako ostecuje razmislicu. Moj matori GT nema ni tackicu a udarao sam ga gde sam stigao. Jedino ostecenje je na kucistu odozdo jer me je ujeo pas i ulubio ocnjakom kuciste s donje strane i ubio mi senzor za barometar. Jel moze neko da okaci sliku ostecenja? Nisam tip koji pati od toga ali ako je suvise nezan preskocicu kupovinu do daljeg.

Nisam ni ja znao da je u toj meri nezan,moracu da uzmem neko staklo na Aliju...
Sreca pa slabo ga nosim,vise mi na ruci watch fit 3.

Huawei gt 5 pro kupljen 8.10 i jos uvek nisam dobio slusalice. Pozvali su me dva dana nakon kupovine da potvrdim adresu.

Mislim da još niko nije dobio. Neko reče da šalju poklone od 20.11. tek

Vec neko vreme merkam da uzmem ovaj sat ali ako se tako lako ostecuje razmislicu. Moj matori GT nema ni tackicu a udarao sam ga gde sam stigao. Jedino ostecenje je na kucistu odozdo jer me je ujeo pas i ulubio ocnjakom kuciste s donje strane i ubio mi senzor za barometar. Jel moze neko da okaci sliku ostecenja? Nisam tip koji pati od toga ali ako je suvise nezan preskocicu kupovinu do daljeg.
Evo slika :)
Dva puta sam ga “ocesao” i dobio dve ogrebotine :D
Ekran je citav, nemam zastitu ali cu videti da je nabavim sto pre

Prilozi

• IMG_3231.jpeg
    IMG_3231.jpeg
    124.3 KB · Pregleda: 83
  • IMG_3232.jpeg
    IMG_3232.jpeg
    103.4 KB · Pregleda: 84
Definitivno deluje suviše nežno. Šteta.

Moguce, a mozda sam ja samo smotan😅
Ovo mi je prvi smart watch kao sto sam vec pomenuo, ne bih ga ni nosio da ga nisam dobio na poklon.
Malo je i deblji za moj ukus iskreno :)

Evo slika :)
Dva puta sam ga “ocesao” i dobio dve ogrebotine :D
Ekran je citav, nemam zastitu ali cu videti da je nabavim sto pre
Lepo si ga zvekno o nesto..Ovo nije blago cesanje..Vide se kanali ogrebotine,sto znaci da je jace grebanje bilo..
Stavi i Rolex na ruku i kad zagrebes ovako jace,ostace trag,a kamo li wstch sat..Pro model ima titanijum kuciste,na obicnom je celicno..
Ali opet,svaka legura koja je ispolirana,i kad se zagrebe,izgrebace se i ostavice trag (saru)..Moguce da je sama korona gde su ti brojevi od druge legure,ne od celika,pa je zato ovoliko ostecenje..Olus je obojeno u crnu boju pa je dosta vidnije kad se izgrebe..Ne znam kako bi izgledalo na plavoj varijanti jer ima beli celik kao kuciste..
Ja sam juce narucio staklo sa Alija kao zastitu...

• Like
Reagovanja: dlz
Do pre mesec dana sam nosio Fossil nekih 7-8 god (plaćen oko 150e), nema u šta ga nisam udario što na poslu što u jurnjavi za klincem, nema nijednu ogrebotinu :D
Moguće da su malo prištedeli na materijalu kod brojeva kao što kažeš, nemam pojma iskreno

Znas sta je u pitanju,nema sta drugo..Sto je crna farba,i guli se kad se zakaci..Kao i crni satovi,to im je najveca mana..
Ali svaki materijal koji je ispoliran,kad zakacis,mora da ostavi trag..Pogledaj prohrom,kad se ispolira kao ogledalo,predji drugim parcetom gvozdja ili ne ega,kao da ogrebes,vide se lase kao ogrebotina..
Postoje i mat poliranja,peskarenja,itd..Na tom se manje vide sitniji tragovi kad se zakaci sa necim..

Ja sam gt2 pro na sve zivo iscukao ma ni tackice nije bilo, amazfit balance je dobio ogrebotinu posle 3 dana. Od tada ga ne nosim bez stakla/folije.

Upravo stigle slušalice.

Predlog: ovo mi je prvi pametni sat pa sam u nedoumici izmedju ova dva sata.
Bitna mi je preciznost gps i aplikacije za kontrolu zdravlja ?

Izmedju obicnog i pro modela?
To sto si naveo oba su podjednako dobra,ona ocitavaju kako treba,dobri su im senzori..
Pro model dodatno ima ubacene mape za golf,kome je to od znacaja njega ce odabrati..
Takodje mu je titanijumsko kuciste naspram celicnog u obicnom modelu..
Ne znam kakva je situacija kod Pro modela,ali u obicnom sto se tice baterija,brutalna mu je,ne moze se potrositi.

Pro verzija ima ECG.

Izmedju obicnog i pro modela?
To sto si naveo oba su podjednako dobra,ona ocitavaju kako treba,dobri su im senzori..
Pro model dodatno ima ubacene mape za golf,kome je to od znacaja njega ce odabrati..
Takodje mu je titanijumsko kuciste naspram celicnog u obicnom modelu..
Ne znam kakva je situacija kod Pro modela,ali u obicnom sto se tice baterija,brutalna mu je,ne moze se potrositi.
da li im smeta pranje ruku sapunicom i toplom vodom ili tusiranje sa toplom vodom ?

Nazad
Vrh Dno