Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
@zuke
Nisu bas za uporedjivanje ova dva modela. GT 6 pro jeste dobar, ali nije za svakoga. Jednostavno je glamazan i kada ga neko stavi na mrsave ruke to ne izgleda bas najbolje. Fit 4 pro je taman sa dimenzijom i senzori su podjednako dobri kao na GT 6 pro.
Da li watch 4 fit pro moze da se poveze sa apple healthom? Znam da moze da se poveze sa iphone-om, ali me konkretno zanima da li ima mogucnost prikazivanja predjene distance u apple health aplikaciji? Npr odem na trcanje, ne nosim telefon sa sobom, a kad se vratim i sat se sinhronizuje sa telefonom, prikaze mi puls, brzinu, distancu...
Imam Amazfit BIP 5 trenutno. Koliko je Huawei fit 4 pro bolji? Da li bolje analizira trčanje u toku trčanja? Na Amazfit npr ne mogu tokom trčanja da vidim na satu npr tempo...
Supruga ga koristi, ali, da. Znam kako izgleda kad stvarno skoči, dok vozi sobni bajk npr. U šetnji je skroz miran na dodir. U svakom slučaju, 195 nema nikakvog smisla, video sam svojim očima.
Ai kaže da može biti do toga što narukvica nije dovoljno zategnuta pa se zbuni i meri korake i još ponešto umesto pulsa. Eksperimentisaćemo sutra...