Šta je novo?

Huawei watch fit 3

Meni na oba pokazuje 5352 koraka tj. 3.82 km.

Nisam nista podesavao, gps je "while using app", u app je podeseno da su jedinice u metrima i km.

Hvala Garfi,i kod tebe je dobro. Pocinjem da sumnjam da nesto nisam dobro uradio pri stelovanju sata,a ne znam sta..
Da li si razmisljala o nekoj boji silikona da promenis,koju bi htela na tu boju kucista?
iskreno nisam razmisljala jos, videcu kad mi dosadi.

Negde je nesto spominjano na forumu u vezi tih brojanja koraka, da broji duplo ako se ne iskljuci brojanje na telefonu, tako nesto, zaista se ne razumem, verovatno sam skroz omasio, ne znam ni za koji je sat to bilo, ali samo pokusavam pomoci, srecno.

Negde je nesto spominjano na forumu u vezi tih brojanja koraka, da broji duplo ako se ne iskljuci brojanje na telefonu, tako nesto, zaista se ne razumem, verovatno sam skroz omasio, ne znam ni za koji je sat to bilo, ali samo pokusavam pomoci, srecno.
Jeste to,ima efekta ako u samoj aplikaciji telefona zuri distanca ili koraci,onda se iskljuci Physical activity u dozvolama aplikacije..
Ali kod mene problem u samom satu,na njemu zuri distanca naspram koraka..U aplikaciji sve obracunava kako treba.

Meni tek sad stigao apdejt, sta je poenta ovog snimanja ekrana, nemam pojma da li ce mi to ikad trebati mada ko zna.

Nisam ispratio,kako se pravi screenshot na satu?Ne pronalazim opciju na satu,ni dvoklik na dugme ni krunicu,niti kad zadrzim,nema ni u opcijama sata..

Danas naručen Fit 3 za ženu

Prilozi

• Screenshot_20241224_140102.jpg
    Screenshot_20241224_140102.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 23
Neka je lepo sluzi,a hoce sigurno,vise nosim ovaj nego gt5..
Jednu stvar isprati @Bogi79 ,ako mozes napisi za koji dan..Kad budes povezao sve lepo,i sat i na telefonu aplikaciju..Isprati da li na satu meri kako treba kilometrazu/distancu prema stopama..
Kod mene u aplikaciji na telefonu sve lepo ocitava,ali na samom satu kilometraza zuri naspram predjenih koraka..I apsolutno ne znam zasto i o cemu se radi..Mislio sam da je do samog uredjaja problem,ali kad sam video da isto tako pokazuje i na GT5,onda nije do sata..Cak sam vratio na telefon official harmony OS,misleci da je do toga problem,posto koristim custom rom..Ali ne,i na official romu isto..
Ovde u temi niko nema ovaj problem,niti u temi GT5..
Ne znam sta sam mogao specijalno da poremetim u podesavanjima kad je podesavanje svega ovoga sa decu 1 razreda..

Reći ću joj da obrati pažnju pa javljam, za par dana tek stiže fit 3. Dva dana praznika, tek od petka ponovo sve normalno rad i dhl.
Oduševila se kad sam naručio danas, do sad je koristila ovaj prvi fit model, i baš je zadovoljna sa njim, probala i gt3 pro... Veliko joj kaže.

Hvala Garfi..Probao par kombinacija ali ova mi nije pala na pamet..🙄
Ovo ti je fora ako hoces da posaljes nekom koliko si spavala,koliko imas otkucaja trenutno,i slicno..
Ja imam obicaj da u samoj aplikaciji napravim screenshot od spavanja ili serujem, pa posaljem nekom kad pricamo koliko je ko spavao i kad ustao..Sad odmah iz sata napravis SS i iz galerije saljes..
Nista spektakularno ali eto,jedna v opcija vise..
Meni je na primer zanimljivo sto mozes pustati radio sa sata..
Odes u aplikaciju na telefonu,pa na market,tamo instaliras "my tuner" na sat..Istu tu apk instaliras i na telefon,pronadjes je na Play store..Kad instaliras na telefon,udjes u My tuner,stavis u favorite radio stanice koje volis slusati...
Posle toga u opcijama sata se nalazi i My tuner,mozes da ga dodas kao precicu na donje dugme..I preko sata pustas radio stanice,tog trenutka se aktivira na telefonu radio i slusas muziku..😀

Pozdrav, kada mi stigne neko obavestenje procitam ga na satu i obrisem medjutim to isto obavestenje ostaje na telefonu,ne brise se tkd moram na oba mesta da obrisem... Jel imao neko slican problem?

Pozdrav, kada mi stigne neko obavestenje procitam ga na satu i obrisem medjutim to isto obavestenje ostaje na telefonu,ne brise se tkd moram na oba mesta da obrisem... Jel imao neko slican problem?
To je normalno, tako radi. Satom ne možeš brisati sa telefona. Inače, na satu se obaveštenja automatski izbrišu kada ih pročitaš na telefonu. Nemaš potrebe da ih brišeš na samom satu. Novo što donosi harmony 5 jeste da na satu ne ostaje samo poslednja poruka nego sve, čak ih i klasifikuje po aplikacijama. Na primer, dobio si poruke i na viberu i na Whatsappu i lepo sve to pokaže na satu, broj poruka po aplikacijama, a kad uđeš u samu aplikaciju onda ih iščitavaš redom. Super poboljšanje. Dosad je bilo baš bezbeze, samo poslednju poruku si video, gotovo neupotrebljivo bilo.

Stigao i za mene hw fit 3 👍👍👍
Posto sam ženi već uzeo fit3 mogao sam da uporedim sa Xiaomi redmi watch 4 vs fit 3. I naravno, sve je na strani fit 3, kvalitet, izrada, wf... Jednostavno mnogo bolji sat u svemu. Bila je dilema da li uzeti i novi xiaomi redmi watch 5, ali i taj sat ništa nije drugačiji od prethodnika redmi 4, ekran kao malo zaobljen nema oštre ivice, malo Meni drugačiji, i to je to, odustao odmah čim sam malo se poigrao sa njim i Mediamarkt. I odluka pala na hw fit 3, koji sam uz sreću našao na oglas za citavih 30€.

Stigao i za mene hw fit 3 👍👍👍
Posto sam ženi već uzeo fit3 mogao sam da uporedim sa Xiaomi redmi watch 4 vs fit 3. I naravno, sve je na strani fit 3, kvalitet, izrada, wf... Jednostavno mnogo bolji sat u svemu. Bila je dilema da li uzeti i novi xiaomi redmi watch 5, ali i taj sat ništa nije drugačiji od prethodnika redmi 4, ekran kao malo zaobljen nema oštre ivice, malo Meni drugačiji, i to je to, odustao odmah čim sam malo se poigrao sa njim i Mediamarkt. I odluka pala na hw fit 3, koji sam uz sreću našao na oglas za citavih 30€.
koji sam uz sreću našao na oglas za citavih 30€.
Molim?

Da, dobro sam napisao i dobro si pročitao, platio sam 30€
Bez pakovanja, sat i KABEL punjač i račun.

Odlično prošao, mada sam bio skeptičan, oglas je bio u Facebook grupi chat, reko aj 30€ ako izgubim tj poklonim nije strasno. Platio čoveku na račun, nije isti dan poslao nego sutradan, nije se javljao... Reko to je to, nema ništa od toga. Čovek je ustvari radio, nije imao vreme, pa čim je imao malo vremena, spakovao i poslao i javio se i dao broj pošiljke da pratim na dhl app.

Bogami dobar fit3 kao rezervni sat za watch pro. Bas ih menjam i ovaj fit3 je top sat, xiaomi redmi watch serija nema sta da traži pred fit3.

Da,jeste dobar,lak,nije gabaritan..Sat koji svaki dan nosim i spavam sa njim.
Dok GT5 stavim na ruku kad krenem do grada,ili kod nekog..
Kako ti ocitava Steps/Km?
Da li je odnos dobar?
Kod mene trenutno stanje na satu
Steps-5697
Km-5.41
Katastrofa,ne znam sta da mu radim i kako podesiti u samom satu..
U telefonu
Steps-5697
Km-4.50

Nisam bas obraćao pažnju, više sam ga po stanu nosio i danas prvi put ga nosio napolje, imao neke obaveze. Aj ispratiću kakva je situacija, kako meri i sta pokazuje, nadam se da neću zaboraviti 😂😂😂

Evo sad sam ostavio na ruci fit3 sat. Sutra ga na posao nosim, idem pešaka, pa ćemo videti šta kaže... Pa ti javim ovde

Nazad
Vrh Dno