Puni oglasi, a i po radnjama ima.Watch 4 i pro nema nigde...
Puni oglasi, a i po radnjama ima.Watch 4 i pro nema nigde...
Ако си их видео,колико је 4про "дебљи" од обичног 4 и да ли то изгледа претерано на руци?Nasao sam gde imate izlozene ako nekog zanima... TC stadion... Imaju oba izlozena i mogu da se probaju... Na stanju za kupovinu samo watch 4 u toj radnji... Radnja pocinje na slovo G
Обичан Воч 4 се не производи у "сребрној" боји, иначе би ми више одговорао јер је компактнији за моју такође "сувљу" руку,мада је 4 про дефинитивно лепши и квалитетнији и једино ме "дебљина" сата задржава од куповине,обзиром да не може да се види пре куповине како одговара руци.4ka jeste dosta kompaktnija ali nije uopste ni pro predebeo, par mm deblji nego ga i ovlo staklo uvelicava ... Ja imam tanku ruku i opet uzeo pro, ipak je dizajn presudio, ovo je bas premium vise za svaki dan i sve prilike... "Obican" je isto jako lep i lezi na ruci ko saliven, kompaktniji... Ali je vise za terening, sportske tipove i sl...mada i on je prelep, crni ima samo, narukvica preudobna... Pro-u upravo titanikumski okvir briseni daje taj vise elegantni mod nego sportski health...
Сад већ досађујем - на једној другој теми на форуму си навео да имаш Гт2,који и ја тренутно користим.Е сад,да ли Воч 4 про на руци изгледа много гломазније од Гт2?Ondak imas 2 opcije...odes u pomenutu radnju i probas oba... Ili pojuris da nema gde jos izlozen... Ili druga porucis online (osim ako nisi hteo KP) i ako ti se ne svidi vratis u roku od 14 dana i zamenis za drugi...sto se tice debljine nista deblji od klasicnog analognog metalnog sata osim ispupcenog stakla i senzora ispod koji ionako kad stegnes uroni u meso.. Licno bih isao na pro neces pogresiti niti se pokajati za velicinu
И ја сам у твојој категорији (75кг).На сликама које си поставио ми делује нормално,не изгледа гломазно.Не знам ни шта сам очекивао ... мислим да ћу после 3,5 године да заменим Гт2.Samo po debljini jer i jeste deblji... Imam oba, bas danas popravio gt2... Kad ga sad probam na ruci deluje idealan lagan tanak... Ali ipak se ne bih vracao, ovo je veeeliki skok unapred u odnosu na njega i dizajnerski jer deluje jako otmeno i skupo...
Ali je se ne kajem ni malo a tesko da imas suvlju ruku od mene sa 70 kila tako da uzimaj... Mora malo zrtve sa debljinom i tezinom sata zarad elegancije i novotarija... Pogledajte prilog 401460
Pa istu temu koristim sve vreme. Sumnjam da je do grafike problem. 😀Ja sam imao slican problem sa satom iz ove teme
Resio tako sto sam promenio watch faces,za neverovati ali istinito
Inace i dalje sam odusevljen satom i posle godinu dana koriscenja
Najdraze mi kad neko sa apple warch pogleda moj i kaze auuu ovaj moj kao igracka 🤣
Стигао је 4 про, изузетно сам задовољан.Габаритнији, наравно, од Гт2,али апсолутно нормално изгледа на руци.Једно питање,немам екг опцију иако сам се пребацио на Македонију,како је омогућити?Samo po debljini jer i jeste deblji... Imam oba, bas danas popravio gt2... Kad ga sad probam na ruci deluje idealan lagan tanak... Ali ipak se ne bih vracao, ovo je veeeliki skok unapred u odnosu na njega i dizajnerski jer deluje jako otmeno i skupo...
Ali je se ne kajem ni malo a tesko da imas suvlju ruku od mene sa 70 kila tako da uzimaj... Mora malo zrtve sa debljinom i tezinom sata zarad elegancije i novotarija... Pogledajte prilog 401460
Пробаћу да фабрички ресетујем сат а у апликацији на телефону ми је већ подешена земља у којој су ове функције омогућене.Ja mislim da sam kina, vidim po cenama u hkd na app galery... I radi sve, i ekg...imam samsung fon, nije me ni pitao za lokaciju na instalaciji huawei health
Istu narukvicu sam uzeoPreporuka za ovu narukvicu, izuzetno lagana i pri kopcama je sira nego po sredini pa bas lepo naleze na kuciste sata.
![]()
16.89€ 48% OFF|22mm Titan legierung Strap Für Samsung Galaxy uhr 46mm Getriebe S3 Huawei uhr 3/GT2 Pro business armband Für Amazfit GTR 47mm| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Otvori novi nalog i stavi kao zemlju Hrvatsku ili neku drugu u kojoj je odobreno korišćenje EKG-a. Tako sam ja.....Uzeh gt3 pro.
Kako da aktiviram ecg?
Takođe jel zna neko da li je moguće namestiti kao što sam imao na mi band, da kada je fon mutiran (silent bez vibracije i ičega) ni sat ne dobija notifiacije, ili moram kad to želim da stavim na satu ručno dnd?