Šta je novo?

Huawei upao u more

brk-cic

Cenjen
Učlanjen(a)
03.08.2013
Poena
151
Poydrav svima!

Danas sam se ''malo'' okupao sa telefonom. Telefon je ispod vode bio 20-30s, osetio sam da je poceo da vibrira ( to je znak da se iskljucuje). Odmah sam izvadio karticu i bateriju, i stavio telefon na sunce. Nakon sat, sat i po sam stavio telefon u pirinac u kome i dalje stoji. Telefon je u garanciji, pa ne znam da li da probam da odnesem u Vip i pravim se lud. Da li ce u tom slucaju majstor koji ga otvori odmah videti sta se u stvari desilo? Druga solucija mi je da odnesem u neki ''neovlasteni'' servis da ga oni ociste i onda da probam da ga upalim, pa ako ne radi onda u vip sa telefonom koji vise nema tragova soli na sebi ali koji je otvaran od strane neovlastenog servisa. Mada pretpostavljam da to mogu deze da utvrde nego da li je telefon upao u more ili ne.. Treca solucija je da mozda ja probam da ga otvorim i ocistim. Vidim da na stranim forumima preporucuju obavezno menjanje baterije pre paljenja, sta mislite o tome?

Hvala svima na odgovorima!

Ključna reč - so. Svaki servis koji ga otvori videće so unutra. Plus markere za vodu. U svakom slučaju, garancija je doviđenja. Ne pali ga nikako i pravac u servis na čišćenje. Tek onda će moći da vide da li je ostao u životu.

morao si da ga ispereš u običnoj vodi pre stavljanja u pirinač.Onako rastavljenog bez baterije

Batali ostavljanje, sto duze bude bio pod uticajem soli manje su sanse za bilo kakav spas, ako ga uopste ima. Nosi ga sto pre u servis da bi se identifikovalo stanje i da li mu ima nade. Na garanciju mozes da zaboravis, Markosmi je rekao vec zasto.

Osnove kulinarstva: pirinač upija so samo kad se bari :)

Upadali su i iPhoni, pa im nije bilo pomoći...

Nazad
Vrh Dno