Šta je novo?

Huawei U8800 Ideos X5

darko88

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2009
Poena
320
kupih ga pre neki dan pa da podelim utiske. telefon leti, lagano se klokuje na 1.5 ghz (snapdragon 2nd generation iz desire z) ali ga drzim na 1ghz. particionisao sam nternu memoriju tako da mi je ostalo 1.5gb za random podatke i 1.2 gb za instalaciju aplikacija. ekran solidan sa jednom zanimljivom osobinom za one koji vole da stekaju bateriju, cim malo zadje sunce ili ako ste unutra vise je nego upotrebljiv sa minimalnim brightnessom.

Kakva je situacija sa baterijom? Citao sam neke komentare da ne moze da pregura ni jedan dan.

Kakva je situacija sa baterijom? Citao sam neke komentare da ne moze da pregura ni jedan dan.

Kao i svaki drugi smartphone. Ako ga čačkaš nonstop sa upaljenim WIFI-jem, nećeš izgurati ceo dan. Kad ga izgustiraš i počneš normalno da ga koristiš trajaće cela dva dana, a onih dana kada ga zaboraviš i koristiš samo kao telefon izguraće i tri. Ovo je iz ličnog iskustva.

baterija je bolja nego na blade-u to vec sada vidim. uglavnom, pun dan lagano. nemam sta da ga gustiram, mozda samo da promenim po koju aplikaciju. sve sam vratio sa blade-a titaniumom.

pitaj usera -V-O-Y-A-G-E-R-

Vrh Dno