Šta je novo?

Huawei U8650 Sonic

mezzano

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2009
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B450-PLUS II
RAM
Kingston - KF3200C16D4/32GX 2x32
GPU
AMD Radeon PowerColor RX 6600
Storage
ADATA LEGEND 850 1TB, Transcend TS128GMTE110S, Seagate ST2000DM008-2FR102 4TB
PSU
500W COOLER MASTER MWE White MPE-5001-ACABW-EU
Monitor
LENOVO LEN L24e-20
Miš & tastatura
LOGITECH MX Master 3S, LOGITECH MX Keys S
Laptop
Apple Air M1
Tablet
iPad 10th
Mobilni telefon
Poco X3 PRO
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199130257573/
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Huawei-Sonic-Cosmote-1.jpg

vVZRQ.png

Interesantan telefon. Kod nas nema temu, a pojavio se u ponudi kod mt:s-a. U Hrvatskoj je izgleda dosta popularniji, pošto vidim da na njihovim forumima ima teme sa preko 50 stranica. I kako vidim, utisci su baš pozitivini. Ako ga neko ima, ili ga uzme, neka napiše utiske. :)

Danas sam uzeo ovaj telefon, mada mozda nisam merodavan jer mi je ovo prvi android uredjaj, iznecu neke utiske. Telefon ima odlican odziv, nema seckanja niti prekidanja. Wifi je nasao momentalno i surf, mail, youtube su radili bez ikakvih problema. Zvucnici su veoma glasni i nema sanse da se propusti poziv ili ne cuje neko obavestenje cak i u veoma glasnim sredinama. Dolazi sa 2.3.6 verzijom androida, i u opciji je upgrade ROM-a na verziju od pre mesec dana kojom se dobija kamera od 5mp i kako mnogi pisu, jos bolje performanse od ovih trenutno. Kameru nisam namerno probao jer je mrak, videcemo sutra po danu ali nista spektakularno ne treba ocekivati jer je spominjana kao najslabiji deo vog uredjaja. Za sada sam veoma zadovoljan, pa ako nekome trebaju dodatne informacije neka pita :)

Poslednja izmena:
Ovo je u rangu Optimus Hub modela, od kog je Me dosta slabiji. Dakle, ovaj. :)

O2X via TTv2b5

Ovo telefonce imam vec skoro 3 meseca.Odlican telefon za male pare.I na gsm areni ima fantasticnu ocenu za svoju klasu,i vidim da je jako popularan u Rusiji,Australiji,Spaniji i kod Hrvata.
Sto se samog telefona tice,prezadovoljan sam.U pocetku je sve bilo ok,medjutim bagovanje na mt:s ovom stock romu je pocelo da me smara pa sam zato i resio da stavljam neki od custom romova,pored toga mnoge od nepotrebnih aplikacija mi nisu bile potrebne.

Sto se tice testiranja sve igrice koje sam isprobao su radile(medju njima i angry birds najsveziji),mada trenutno nemam nijednu,jer me to na telefonu nesto i ne privlaci.Od aplikacija koje cesto koristim odlicno su se pokazale,naravno neprevazidjeni,sto se tice navigacije,iGO kao i endomondo pro verzija,odlicna aplikacija za sve koji se bave sportom.
Za muziku koristim n7 player,a za video zapise MX player se pokazao kao odlican(testirao sam gledajuci film :),cisto da vidim kako se ponasa i koliko ce progutati baterije...otprilike 30% baterije ode na jedan film,ako nekoga zanima,da mu padne na pamet da pogleda film preko telefona,naravno samo ako je u pitanju putovanje busom,a smaraju vas glupi filmovi koji se emituju po 536. put),slika je odlicna,subtitle se moze podesiti,kao i osvetljenje videa.

Sto se tice baterije,kao i svaki android,zavisi kako se koristi.Ukoliko se 3g pali samo po potrebi,baterija opusteno moze izdrzati preko 2 dana uz normalnu upotrebu,sto je za android odlican uspeh.

klokovao sam procesor do 748mhz(844 je max koliko sam video),medjutim nije mi potrebno,tako da po potrebi radi izmedju 122 i 600...sasvim dovoljno.

Toplo bih preporucio telefon,obavlja sve sto i mnogo skuplji telefoni,bez ikakvih problema,velicina ekrana odlicna,ekran se fantasticno ponasa,"gumirana" plastika ne dozvoljava da isklizne iz ruke,odlicno lezi u ruci,nije glomazan i nije tezak.

Jedini minus na telefonu,ako je nekome to uopste toliko bitno,je kamera i nepostojanje autofokusa i blica.Ukoliko se stavi fundowsky rom,kamera ima 5 megapiksela umesto 3,2.Inace slike su na dnevnoj svetlosti sasvim ok

Oziveo sam foncic, preradio i ogolio neki lg rom,na dzindzerbredu, uspeo sam cak i danasnji whatsapp da pokrenem..fuck yeah..256mb rama samo.[emoji1]

Spor za danasnje uslove, ali i dalje sljaka.

Može malo detaljnije, koji lg rom? Inače moj radi ko prvog dana, sa nemačkim 2.3.6, Sony launcher i starije verzije aplikacija. ;-)

Lg suit by black_coder, baziran na 2.3.7, samo sam ga procistio do najosnovnijih stvari i ubacio par sitnica, da dobijem na memoriji malo.

Nazad
Vrh Dno