to uslovljavanje 3g-om je protivzakonito ali to je mts, moze im se
ako bude neki custom 2.3 osetices znacajnu razliku u sviranju![]()
Izgleda da se 3G pretplata moze iskljuciti, tj, MORA DA MOZE, jer ako telefon nema mogucnost video poziva, sta onda meni oni to naplacuju?
Izgleda da se 3G pretplata moze iskljuciti, tj, MORA DA MOZE, jer ako telefon nema mogucnost video poziva, sta onda meni oni to naplacuju?
3g je prenos podataka i video pozivi, tako da nista od te ideje
Uzimam jedan od ova dva Huawei-a U8110 ili U8500 u MTS-u, kako vidim osim u izgledu i boljem (vece rezolucije) ekranu u korist U8500 nema nikakve razlike. Nazalost U8500 moze da se dobije samo uz Zvezda paket sa 100min razgovora sto mi je malo tako da ce verovatno ici U8110 u mix750 paketu. Telefon planiram da koristim iskljucivo povremeno zbog navigacije, nista svakodnevno akanje, za poso imam 4god staru Nokiju 1xxx, neznam koliko je bolja rezolucija ekrana presudna zbog navigacije?
Neznam samo dali su ekrani kapacitivni ili obicni (rezidentni) ?
tesko da ce moci da se predje na mix750 jer iako je isti cenovni rang mix750 ima 250minuta razgovora a Zvezda paket samo 100min. U svakom slucaju posto sam imao pripaid nekoliko godina a zadnjih 4god sam postpaid trebalo bi napravimo neki kompromis jer je to i MTS-u i meni u interesu. Posto se uz Zvezda paket moze dobiti i LG Optimus P500 mislim da cu ipak ici na taj tel. kako vidim u odnosu na u8500 mozda kvalitet izrade za nijansu bolji i sto mi je vaznije jaca je baterija kod LG-a. Poseticu ih za neki dan pa cemo videti.
Najbolje je da proverite u kol centru ipak, za svaki slucaj.
Uzimam jedan od ova dva Huawei-a U8110 ili U8500 u MTS-u, kako vidim osim u izgledu i boljem (vece rezolucije) ekranu u korist U8500 nema nikakve razlike. Nazalost U8500 moze da se dobije samo uz Zvezda paket sa 100min razgovora sto mi je malo tako da ce verovatno ici U8110 u mix750 paketu. Telefon planiram da koristim iskljucivo povremeno zbog navigacije, nista svakodnevno akanje, za poso imam 4god staru Nokiju 1xxx, neznam koliko je bolja rezolucija ekrana presudna zbog navigacije?
Neznam samo dali su ekrani kapacitivni ili obicni (rezidentni) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari