Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Hvala puno na odgovoru ,evo imam jos ovu sliku navodno mi sistem skida najvise . Cisto sumnjam da je Facebook i Massenger , ali probacu. Medjutim svejedno mi nije prihvatljivo da mi te dve aplikacije budu iskljucene jer preko vibera i massangera najvise i komuniciram :/ Kako se radi taj reset na fabricka podesavanja , izvini ja sam laik po tim pitanjima. To je pretpostavljam ovo factory data reset kada idem u advanced settings -backup & reset ?

Tako je,factory reset.

I kod mene nema jos updejta ali je moj tel kupljen kod BH Telekoma (Bosna)

Sent from mTalk

@StateOfShock, ugasi google backup i lokacije pa restartuj telefon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko izbacuje update? VIP ili Huawei? Nemam nikakav upadate i kad odradim check for update...

Sent from my m2 note using Tapatalk

Huawei valjda...meni jutros sam ponudio update,i ja ga pustih da odradi...

Ok sada sam ga resetovao fabricki , instaliracu viber ,whatsup i mesenger i pogasiti sve te aplikacije sto ste mi rekli da mi ne trebaju dok je telefon zakljucan . Pa cu da ga napunim veceras do 100% i da vidim kako ce se ponasati ujutru . Ne mogu da verujem da je baterija losa telefon je kupljen iz vipa pre mesec dana , uzeo sam ga sa "mobilni svet" od lika sa papirima . Hvala svima na odogovrima , ako neko ima jos neke predloge neka javi :)

P.S: nesto van ove moje teme ... Da li vam svetli led lampica kada vam dodju poruke za viber , namestio sam light manager bio , radi sve sem za viber .

Ne radi ni kod mene samo za viber...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Neko je pisao app light manager da omogucava led za viber

Sent from mTalk

Neko je pisao app light manager da omogucava led za viber

Sent from mTalk

Tako je,ja koristim liht menager,lepo se u njemu podesi sve u detalje i sljaka kao podmazano :)
@stateofshock
Baterija je sve samo ne losa
http://cloud.tapatalk.com/s/579fa1d77a433/Screenshot_2016-07-27-22-03-08.png?

Screenshot_2016-07-27-22-03-08.png

Poslednja izmena:
A da li je bolji od LG G2, celokupno gledano? Video sam da kažete da je kamera bolja na P9, a vidim da kažete da je pa G3 bolji od P9 ... Pa me zanima kakva s
je situacija sa G2, s obzirom da je već relativno star model telefona.

Huawei P9 Lite

Pa noviji je, brzi, imace duzu podrsku, nema poznatih hw problema za razliku od G2(ocajan mikrofon, zute mrlje).
Ali ne bih ja prelazio sa G2 na P9L.

Poslednja izmena:
G2, G3, p9 lite... Sve je to tu negde. Kamera i ekran su bolji sigurno na p9 lite a i baterija takodje. Sve ostalo je tu negde.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sve je super kod P9L,ali kad god se uhvatim mog Xiaomi Redmi Note3 (sad u zeninom vlasnistvu) vidim koliko mi fali 5.5 ekran....:(....nznm dali cu na kraju ostati na P9L,iskljucivo zbog manjeg displeja...

Predji na P9 Plus :D

Sent from my D6503

Jeste gledali u opcijama u Viber kad se udje, mislim da ima da se podesi da li da blinka lampica i tako to....

Da li se dele odbojkaske lopte uz ovaj fon u VIP-u? uz bilo koju tarifu ili?

Mi smo dobili Mikasu uz Nova 2. Mislim da nije vezano za tarifu, već za telefon.

Ljudi hvala svima uradio sam kako ste rekli , problem sa baterijom resen , baterija radi ko blesava . Sa mojom upotrebom lagano moze i 3 dana ako ovako nastavi :D Sad sam stvarno zadovoljan telefonom :D

@StateOfShock, ugasi google backup i lokacije pa restartuj telefon.

Zbog čega da se isključi google backup?
Pa to je korisna opcija, meni odgovara da mi sve bude na google drive.
Koja je svrha pametnih telefona ako ti cloud nije uvek dostupan sa svim sto ti je uvek potrebno ili moze da ustrebadne :)

Sta su lokacije?
Mislis ,za svaku aplikaciju da se isključi da ne očitava lokaciju?

Zasto? Prelazis na nesto mocnije?

Dobio sam fizicku zamenu u Vipu za G2, dobio sam J7. Deluje bolje

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

J7 nebi trebalo ni u kom slucaju da je bolji od punokrvnog P9...

Pa jeste, danas sam ih bas istestirao, bolji je po ekranu (samoled je cudo), bolji je po kameri...a mislim i po bateriji

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Od P9 ili od P9 lite?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Zbog čega da se isključi google backup?
Pa to je korisna opcija, meni odgovara da mi sve bude na google drive.
Koja je svrha pametnih telefona ako ti cloud nije uvek dostupan sa svim sto ti je uvek potrebno ili moze da ustrebadne :)

Sta su lokacije?
Mislis ,za svaku aplikaciju da se isključi da ne očitava lokaciju?

Google backup nije nesto posebno bitan a u zadnje vreme pravi mnogo problema sa baterijom. Ugasis lokacije generalno, ne pojedinacno. Jer i one znaju cesto da jedu bateriju.

Pa ako tako krenem da jurim SOT, ima da poisključujem sve živo u telefonu i koja je onda svrha korišćenja pametnih telefona :)
Meni baterija radi ,ne mogu da je istrošim..a telefon ne ispuštam iz ruke,od jutra do mraka.Skoro sve uključeno.
Instalirao sam i Google Now (jednostavan, lak, pregledan), umesto sistemskog launcher-a.

Doduše, nije P9Lite, već RN3Pro.

Poslednja izmena:
Sve zivo? Za sta koristis google backup? Za sta koristis lokacije pa da moraju stalno da budu ukljucene?
Ne moze da se potrosi? Evo ja sam svaki telefon mogao da ubijem za manje od dana. Jedino Z2 mi je gurao skoro uvek do kraja dana.
Ali 3g/4g + maksimalno osvetljenje ubijaju bilo koju bateriju.

Nazad
Vrh Dno