Stigao jutros,nemam vowww efekat ali sam generalno zadovoljan.G3 je mnogo bolji uređaj ali previše problematičan.Baš me je za....bavao poslednjih mesec dana.Videćemo kako će biti sa p9l.Kako da uključim fingerprint da preko njega otključavam fon?Ufff... Sa G3 na P9 lite... Znam da je G3 problematičan model u određenim serijama, ali ipak je generalno bolji uređaj od P9 lite.
Aj' pa valjda će ti biti ok. Srećno sa novim telefonom, da te služi što bolje dok ga ne zameniš još boljim.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Zato što nemam nameru nikome da verujem na reč. Svako može biti pouzdan sve do jednom. Ovako imaš papir na koji možeš da se pozoveš ako prodavac ne ispoštuje tvoja prava i kraj.
Ja sad da dajem nekome pare za telefon koji nema garanciju pa posle ako nešto rikne da jurim tog nekog da ga šalje gde već na servis i da rizikujem da više ne vidim ni telefon ni pare... Neka hvala.
A ove šupice koje se nazivaju radnjama slobodno mogu da te odjebu. Nemaš dokaz da si kupio telefon kod njih i slobodno možeš da ga nabiješ sebi u *peeeep*.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Ljudi ako moze neko da mi kaze vezano za problem da li je imao slicnu situaciju, jer sad devojci uopste ne stizu ni viber nio whatsapp poruke cak i kada su aplikacije aktivne, nesto blokira poruke da stignu a i kad stignu nema notifikacija
Ljudi ako moze neko da mi kaze vezano za problem da li je imao slicnu situaciju, jer sad devojci uopste ne stizu ni viber nio whatsapp poruke cak i kada su aplikacije aktivne, nesto blokira poruke da stignu a i kad stignu nema notifikacija
Meni su baš u poslovnici rekli da su SIM-free. Nemam nano SIM drugog operatera da isprobam.da li su iz vipa sigurno sim free?
I tek sad nam kažeš ....
Pogledajte prilog 206060Pogledajte prilog 206061
http://cloud.tapatalk.com/s/579f6ed5c3be2/Screenshot_2016-08-01-17-45-48.png?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ovaj updejt hoce samo preko vajrlesa. Nece preko mobilnog interneta. Jel tako ili mi se cini.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari