Šta je novo?

Huawei P8 Lite, Huavei G7 ili Lumia 640 XL LTE?

wolf 87

Cenjen
Učlanjen(a)
17.08.2009
Poruke
840
Poena
170
Za 3 meseca mi istice ugovor kod Telenora pa se spremam da im "sitnu knjigu pisem" za potpisivanje anex-a nesto ranije. Troumim se izmedju gore navedenih telefona. P8 lite ima octacore ali je valjda plastikaner i baterija mi deluje mrsavo. Sa druge strane G7 ima odlicnu bateriju i navodno SoT i do 12h!!! Doduse quad core je ali meni to nije bitno,od igara jedino Summoners War cepam. Treci izbor je Lumia,odlicno mi deluje jedino je OS problem:(

Koji od navedena tri modela mi vi prelorucujete. Smucila mi se autonimija na S3 Neo Duos, bitna mi je jacina baterije, solidna kamera i dobar audio izlaz zbkg muzike.
 
12 sati SoT na G7 teško, osim ako ga ne koristiš kao dumb phone.
Lumia od svih najbolju kameru ima, pripazi na dimenzije kao i na aplikacije koje koristiš.

Od ova dva Huawei išao bih na noviji, samo zbog sistema, ne ažuriraju baš previše svoje telefone. Sad što se tiče autonomije verovatno je tu P8 Lite najslabiji.
 
P8 lite ima mnogo losu bateriju, ostalo sve je dobro, ali baterija katastrofa. Takodje ni snimanje videa mu nije jaca strana zbog prevelike kompresije.
Za ove druge stvarno ne znam. Trenutno sad imam lumiju 520, i ne bih opet uzeo wp. Da li ima jos neki tel u ponudi za slicnu cenu?
 
Pa i nemam, uzeo bih preko onog kredita kod Telenor banke, uz to da rata ne bude preko 1200 recimo. Jedino sto postoji solucija da uzmem jedan od ova tri,odmah dam u oglase i jurim nesto sa oglasa za 250e.Inace odustao sam od P8 Lite, videh na vise mesta da je autonomija jako losa.
 
Nazad
Vrh Dno