Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Nisam ovo znao. I dalje koristim ovaj tel, bez menjanja baterije,originalna, sve radi u trenu, bez kocenja, savrseno! Ovaj telefon ostaje do kvarenja, samo menjam ugovor za operatera bez tel i to je sve

Mislim da je GCam suvišna pored Huawei bazične aplikacije. Meni P30 Pro radi top fotke i dalje. P20 Pro je bio zakon isto. Neverovatno da ova dva fona rade bolje nego većina savremenih telefona iz donjeg dela flagship segmenta. Imaju bolje fotke od svih ne ultra modela Xiaomia, bplje fotke od flag Realma, Motorole...

Mislim da je GCam suvišna pored Huawei bazične aplikacije. Meni P30 Pro radi top fotke i dalje. P20 Pro je bio zakon isto. Neverovatno da ova dva fona rade bolje nego većina savremenih telefona iz donjeg dela flagship segmenta. Imaju bolje fotke od svih ne ultra modela Xiaomia, bplje fotke od flag Realma, Motorole...
iskreno, sa apdejtovima koje su radili u proteklih godinu dve mislim da je kvalitet slike malo opao. Imam ovaj telefon 5 godina. Nijedan telefon me nije toliko dobro služio kao ovaj, ali mi nekako deluje da su i oni počeli da petljaju malo s kamerom. Svakako, smatram i da Huawei uz Kirin svakako najbolje ide. I to je dobitna kombinacija.

P20 lite koristim 5 godina bez problema.. Ćerka me pita što ga ne menjam, ali zašto bi? 😊

Koristim P20 Pro jos uvek. Probao dosta telefona, skuplje, jeftinije. Ostao na ovom i sluzi me neverovatno. Bez trzaja, bagova, net bez problema, kamera odlicna, bez reseta vec tri godine. Zena ima A55, recimo losiji od ovog bez preterivanja

Takodje zagovoljan jos uvek sa P20 lite, ali primećujem da usporava.. Da li zbog natrpanosti aplikacijama ili zbog nemanja update a.. Pitanje je :unsure:

Zna li neko matocnu plocu gde da nabavim za p20 pro i koliko se krecu odprilike i dal se to isplati? Krene samo logo huawei i ugasi se.

P20 Pro ne ide u penziju. Ostali mogu slobodno. Kad vidim da se neki novi modeli "hvale" unapredjenjem stereo zvucnika...Jedino pravo unapredjenje je hercaza ekrana i vrlo malo na kamerama. Ja ne vidim razlog za menjanje telefona. Ne gasim ga, koristim konstantno i nema usporenja, stucanja, sve ide glatko u trenu. Zvuk odlican a i sagovornika. Bilo je raznih legendi telefona ali ovaj mi tacno lezi savrseno. Ravan ekran, dovoljno svetao, nije ogroman a nije ni malecni. Vredi ga popravljati za neku razumnu cenu

P20 Pro ne ide u penziju. Ostali mogu slobodno. Kad vidim da se neki novi modeli "hvale" unapredjenjem stereo zvucnika...Jedino pravo unapredjenje je hercaza ekrana i vrlo malo na kamerama. Ja ne vidim razlog za menjanje telefona. Ne gasim ga, koristim konstantno i nema usporenja, stucanja, sve ide glatko u trenu. Zvuk odlican a i sagovornika. Bilo je raznih legendi telefona ali ovaj mi tacno lezi savrseno. Ravan ekran, dovoljno svetao, nije ogroman a nije ni malecni. Vredi ga popravljati za neku razumnu cenu
Jel bio skoro neki update?

Meni EMUI 9.1.0.401, mislim da vec odavno se nije menjala ver. na P20LITE.. Tako da je pitanje vremena kada ce se "ugasiti" bez zakrpa...Kao i moj prosli Windows phone

Meni EMUI 9.1.0.401, mislim da vec odavno se nije menjala ver. na P20LITE.. Tako da je pitanje vremena kada ce se "ugasiti" bez zakrpa...Kao i moj prosli Windows phone
Može on da radi i bez tih "zakrpa". Imam brda telefona koji su stariji od nekoliko godina i i dalje rade bez problema a zadnji update su videli pre 3+ godine.

Nazad
Vrh Dno