Некад у новембру прошле године испустих телефон на већ постојећу пукотину екрана, тако да сам га оставио да чека повољан тренутак за замену екрана, ако бих се одлучио на тај корак.
У међувремену, користих неке половне телефоне и дадох се у потрагу за квалитетним а не скупим телефоном средње класе, са пристојним чипсетом и камером која би снимала у 4К. Наравно, прошлогодишњи модели су очигледно намерно "осакаћени" за снимање у 4К, тако да сам на крају свој nova 5T однео у сервис овде у Ужицу.
Е ту мислим да сам се зезнуо и да сам требао да пошаљем у овлашћени сервис у Београд. Зашто ово мислим? Па зато што екран како год да га подесим, "вуче" на жуто. У сервису када сам однео су рекли да је оригиналан заменски 9.000 дин, да је (као) неоригиналан око 7-8.000 дин. Наравно, тражио сам да буде оригиналан. А можда и ја "трипујем" пошто сам екран, тј. боје поредио са самсунг А20е.

Немам појма зашто ово пишем, наравно то је неко моје искуство. Надам се да ће неком значити. А ваља мало "оживети" коментаре за овај телефон. Заслужује то.