Šta je novo?

Huawei MediaPad7 lite

Radoszver

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2004
Poena
630
Kao sto u naslovu teme pise stigao mi je ovaj model iz Kine,elem kako je prilagodjen za njihovo trziste nemam na njemu playstore samim tim za sada ne mogu da instaliram aplilacije,tako da jel moze da mi pojasni sta je potrebno uraditi kako bih mogao ubacivati app.
hvala unapred!

Kao sto u naslovu teme pise stigao mi je ovaj model iz Kine,elem kako je prilagodjen za njihovo trziste nemam na njemu playstore samim tim za sada ne mogu da instaliram aplilacije,tako da jel moze da mi pojasni sta je potrebno uraditi kako bih mogao ubacivati app.
hvala unapred!

nadji apk ffajl playstora na google ubaci njega i trebalo bi da sljaka..

Odlicno si me podsetio,pazi probao sam apk fajl playstora ali nece da otvori,ali zato sam instalirao "crni" market i sljaka ko zmaj! Ako znas sta bi trebalo da uradim i da playstore radi super,ako ne,nema veze sljaka i ovako. Inace sve pohvale za tablet!

^ Колико си га платио са све дажбинама? 🙂

^ Колико си га платио са све дажбинама? 🙂

Varijanta od 8Gb 135 Eur, taj model koji sam uzeo nema 3G jer mi ne treba.Nema dazbina 🙂 Cena je nesto veca za 3G model tipa 160 eura,a na primer varijanata sa 4GB je samo 110Eura 🙂. Izrada, ekran, baterija koliko sam mogao da istestiram za sada sve radi fenomenalno.

Poslednja izmena:
^ Ослободили те плаћања царине? 🙂

Nazad
Vrh Dno