Šta je novo?

Huawei MediaPad 7 Lite

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
maidianen-120720152153.jpg

Huawei najavljuje novi 7" Android tablet, nesto od osnovnih specifikacija je poznato, uskoro bi trebali da dobijemo detaljne specifikacije.

1080p Movie Playing
7″ IPS display
3G Cellular Voice
Full-view-angle and Vivid Display
Metal Unibody design, Silverly Aluminum Alloy

http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=3415&directoryId=5011&treeId=3290&tab=0#

Evo malo dopune o specifikaciji najavljenog tableta 🙂

http://www.gsmarena.com/huawei_mediapad_7_lite-4882.php

Huawei je moj favorit, definitivno, svi do sada MediaPad-ovi izuvaju...

Ali kako ovaj mocno izgleda... samo wow!
Pa jos i 3G, samo se bojim da ne bude preskup bas zbog 3G. I mislim da ne treba da ocekujemo quad-core.
Ali ovo sve na papiru deluje odlicno... sve ono sto je Nexus 7 trebao da bude...

vala bas ga us**se... 🙁
verovatno prave konkurenciju nexusu, samo dodali 3g a ostalo zabasurili... steta...

stvarno mi nije jasno kako niko ne napravi skoro savrsen tablet 7", svakom nesto fali, i da recimo kosta do 300e, pa razbili bi trziste... nexus je skoro pa savrsen, sem 3g i sd kartice sto nema, cak bi mu i to oprostio, da nema ovoliko falicnih modela bar za sada, ovako nepouzdana je kupovina...

Ja sam planirao da uzmem Nexus 7 ali nakon svega procitanog... ovako na daljinu NEMA sanse. Toliko je felericnih modela, meni nije jasno sta su iz Asusa radili. Njih kao da je neko jurio.
Ljudi menjaju uredjaje po 5-6 puta, citam na XDA sve teme su o problemima.
Hardver: Staklo ne naleze dobro sa jedne ili obe strane, izgrebani poklopci, retko ko kaze da ima ekran BEZ mrtvih pixela cak i po 5-6, probijanje svetlosti sa jedne strane...
Soft: Mutan ekran kada se gledaju HD filmovi, ekran sam radi tj. kao da neko konstantno koristi tablet otvaraju se same aplikacije, osvetljenje treperi, prasina ispod stakla... katastrofa stvarno prava lutrija!

+1

Meni je prijatelj u USA već neko vreme, uskoro se vraća, mogao je bez problema da mi donese N7 i malo je i falilo da ga poručim, rekoh 250$ nije mnogo, ako mi se svidi OK, ako ne ide na oglase, otići će za sat vremena, al posle svega pročitanog ću ga uzeti samo ako lično mogu da ga vidim i probam pre kupovine.

A ovaj Huawei nije takmac N7, tačnije je ko Prestigio ili Nextbook-ovi IPS modeli kome je dodat 3G. Ne znam ni kolika je cena, ali ako bude blizu N7 onda je fail.

Poslednja izmena:
Nislim da je kontrola kod Asusa generalno jako losa. Ja kada sam uzeo Transformer ostao sam u cudu kada sam nakon ukljucivanja video 2 mrtva pixela i u desnom gornjem cosku parce necega ispod stakla, kazem necega zato sto to nije prasina ili neka cestica vec nesto velicine sigurno 4-5 pixela... tresi, tresi, drmaj nema sanse da se pomeri ja vec sutra dan odem da zamenim tablet oni poceli neku pricu pa znate to se desava, pa mi nismo krivi... ALO ne zanima me ko je kriv platio sam 500e daj mi drugi tablet, te zovi sefa, te onoga i ovoga pa jedva su mi dali novi tablet, nisu mi ni dali da otvaram kutiju ja kuci imam sta da vidim 1 mrtav pixel. Nakon par meseci sam ga prodao.

Poslednja izmena:
Pa sačekaš malo pa onda kupiš neksusa, ovo su im verovatno promakli neki 🙂

Vidim stigao u vip a niko o njemu ne prica nista.

Nazad
Vrh Dno