Pozdrav drustvo!
Pravo da vam kazem, opasno sam se uzvrteo ovih dana da nadogradim svoj telefon, i naravno zbog cega sam ovde izbor je pao ni manje ni vise nego na famozni MATE 20 X model, koji eto kako to biva na zalost sad ne mogu da nadjem nigde! 🙁 🙁 🙁
Zelja mi je dugo bila da imam telefon sa olovkom sto je naravno uvek bio Note kao jedini izbor ali i pored finansijskih mogucnosti nekako mi je uvek bio greh da dam tolike pare za telefon kome mi je nekako uvek nesto "imaginarno" falilo.
Nekada davno sam imao jaku zelju, i ispunio je sebi, za Samsungom Galaxy Mega 6.3 i bez obzira na slabije performanse tad taj osecaj toliko telefona u ruci bio je fantastican. Sad je tu ulogu preuzeo Mate 20 X cak i pored manjka S-pen-a (naravno posle vise od 2 godine stecenog poverenja u brend nosenjem Mate 10 PRO-a) koji ni sad ne bih otudjio da imam na njemu sirokougaonu kameru koja mi treba. Pritom i uz 20X moze olovka tako da imam opcija....
Sad mi samo treba pomoc ako neko ima informaciju gde da nadjem ovaj telefoncic, jer sam sve redom zvao i Noup...Toga vise nema!