Šta je novo?

Huawei Honor

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
Bice ovo zanimljivo kad bude u prodaji... bar meni zbog baterije...

hua1213eng-1316943527.jpg

Technical Specs
Android Gingerbread 2.3.5 OS
1900mAh battery
1.4 Ghz processor
4.0 inch 16M 16:9 true color FWVGA capacitive touch screen
8 megapixels auto focus camera supporting HDR, with 2 megapixels front-facing camera
2G Network (operating band) GSM 850/900/1800/1900
3G Network (operating band) WCDMA/HSPA+ 900/AWS/2100
Measures 10.9mm (0.43 inches) at its thinnest point and weighs around 140g (0.3 pounds)
Support Class 10 GPRS and EDGE
3G HSPA+ DL 14.4 Mbps/UL 5.76 Mbps
WiFi 802.11b/g/n and Bluetooth V2.1 with A2DP
512M RAM + 4G ROM memory with a memory card slot up to 32GB
Micro USB 2.0 port

Additional Features
Assisted GPS support
FM radio
Dual MIC, compass and gyroscope
G-sensor, proximity sensor and light sensor
Exclusive Huawei user-interface with a dynamic weather widget
160GB network capacity CloudDrive
DLNA-certified enables sharing with other DLNA-certified devices

Colors and Availability
Classic Black available in China, Russia and the Middle East from Q4 2011 with other colors to follow

Verovatno moj sledeći telefon, mada je i Xiaomi u igri. Verovatno ću uzeti koji se pre ovde pojavi, taman krajem godine imam loyalty poene kod provajdera.

ovo ce u srbiju doci nikada :D
a ja tesko da imam nekoga ko ce mi doneti sa strane.
telefon je odlican po specifikacijama,a pretpostavljam da ce cena biti dovoljno niska da napravi bum

Očekuje se negde oko 250 evra cena za zapadnu Evropu, što će reći skoro 300 evra za Grčku i oko 350 za Srbiju. Mislim da će ipak Xiaomi stići ranije i ćapiti mu korisničku bazu.

Očekuje se negde oko 250 evra cena za zapadnu Evropu, što će reći skoro 300 evra za Grčku i oko 350 za Srbiju. Mislim da će ipak Xiaomi stići ranije i ćapiti mu korisničku bazu.

Xiaomi je san od telefona za svakoga ko voli da kopa po Androidu ispod haube, ali teško će to stići do nas. Slično kao i Meizu.

Evo šta kažu na Engadgetu: "However, good luck with finding this phone -- Xiaomi is only selling its baby online and doesn't plan on distributing it outside China (even though it'll play well with AT&T's 850MHz 3G); though given that 300,000 units have already been pre-ordered, we wouldn't be surprised if a few of them slip through the Great Wall."

Već sada ga nude direktno preko interneta, šalju i u druge zemlje. Očekujem da će ovaj telefon biti dostupan i u maloprodaji u Evropi, verovatno pod drugim brendom.

Ali telefon je isti iPhone-Galaxy S, preslikan.

Sad sam gledao ovaj Xiaomi i telefon je bomba. Tacno se zna kome je namenjen i gadja u centar. Prvi put da se neko seti da malo cita forume i misljenje korisnika i prema tome oblikuje uredjaj. Jedino sto ne treba ocekivati je da, ako se uopste pojavi u Evropi, bude ta cena od oko 300$. To je (maltene fabricka) cena u Kini, bez troskova transporta, sertifikata (CEE, FCC...), standarda, carine, poreza, necije marze itd... I ovaj Honor je fenomenalan takodje. Mislim da tek pocinje revolucija...

ovaj ću uzeti u obzir samo ako ne budem mogao da nabavim mi one. trenutno imam huawei ideos x5 i prezadovoljan sam.

Nije. Kažu u januaru će. Izvori tvrde da će ovde biti ispod 300 evra, samo da vidimo koliko ispod.

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo kad bi ga neko od nasih operatera uvrstio u ponudu ali cisto sumnjam....

Telenor ima nekoliko huawei telefona, a imaju i zte, pa me ne bi čudilo da bude. Samo, ne čim izađe, već posle pola godine ili više.

---
desire

Nazad
Vrh Dno