Šta je novo?

Huawei honor 5x

Goja

Poštovan
Učlanjen(a)
21.11.2014
Poena
60
Nedavno sam kupio honor 5x i blago je reći da sam prezadovoljan.Postoji jedan detalj koji mi smeta, a to je da pored istorije poziva i propuštenih poziva nema slike kontakta to isto nema ni kod poruka.Na ranijim modelima je to bilo.Sad me zanima dali je to zbog novog EMUI 3,1 ili je neki drugi problem recimo da zavisi od teme koja se izabere.
hvala

Da nemas mozda kontakte I na kartici I na telefonu. Pa si stavio slike za kontakte (ove sto su na telefonu), a u podesavanjima stavio da ti prikazuje ove sa kartice?

Ne,svi kontakti su preko gmail naloga

Ja problem nisam rešio al bi iskoristio priliku da napišem svoje iskustvo sa ovim telefonom
Pre dvanaest dana sam uzeo telefon Honor 5x u Telenoru.Izvaredan telefon.U kutiji pored telefona dobijate vrlo kvalitetne slušalice (bele boje) punjač 1A (bele boje) uputsvo i malu alatku za vađenje sim i sd kartice.Ja sam izabrao telefon: s prednje strane je potpuno crn a pozadi sivo metalik.Tanak je i impresivno velik i jako lepo stoji u šaci naravno ako imate šapu kao ja ;)

Fotografije napravljene sa ovim telefonom su veoma dobre vidim da ima dosta opcija prilikom pravljenja fotografija pa za sve koji vole da se igraju biće dobra zabava,zvuk gotovo impresivan skoro kao neki telefoni iz premium klase,baterija takođe uz moje ne tako zahtevno korišćenje baterija traje nešto malo više od 48 sati dok u nekim zahtevnijim varijantama zadovoljiće skoro svakog puna 24 sata.Wi-fi prvog dana a verovatno zbog ažuriranja aplikacija i skidanja je radio nešto sporije posle je sve bilo ok primetio sam da su se mnogi žalili da tastaturu latiničnu da nema č,ć,ž međutim ja sam taj problem rešio bez da skidam neke aplikacije dakle može i ć.č.ž u latinici.
Ima dosta tema i zaista će svako naći nešto za sebe.Veoma je brz i sa lakoćom pokreće više stvari odjednom a za to su zadužena dva procesora koji perfektno rade.Još uvek nisam probao da otključavam i zaključavam telefon sa otiskom prsta i nisam koristio video.
telefon ima veliku internu memoriju i slot za sd kartu do 128g zaista nećete imati problema sa instalacijama samo namestite da vam je primarna memorija sd karta.4G mreža kad je navatam pokazuje impresivnu brzinu zaista sve radio kao da sam na najbržem kućnom wi-fi.Sve u svemu odličan telefon koji za razuman novac pruža zausta dosta.
Na kraju je ostao ne rešen taj problem sa slikama kontakta pored obavljenih poziva kao i kod sms poruka jednostavno nema tu opciju ili ja nemogu da nađem.
sve najbolje pozzz

Instaliraj neke druge programe za poziv i sms i biće slika kontakata.
Kod mene baterija potraje od ujutru do uveče, kao i na prethodnim telefonima. Brzina telefona je dobra, ali ništa posebno; pretpostavljam da ga guši emui. Sačekaću android 6, pa ću onda da odlučim hoću li da mu stavljam cyanogen mod ili ne. Emui me prilično nervira :)

Btw, ima tema o ovom uređaju:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?379891-Huawei-Honor-5X

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno