Šta je novo?

Huawei Honor 2

Bogme, fino telefonce. Quad-core, 2GB RAM-a... Pitanje je samo kakav je taj Huawei-ev SoC, i kako ce se ponasati sa update-ima, tj. hoce li biti podrske. Na XDA vec sad ima 4.1.2 beta, CWM i root.

Спецификације обећавају:D, е сад како ће све то радити у пракси...

E sad, koji je u mt:s-u...

koji god da je za te pare nema bolje. košta manje od LG L9, a npr s3 mini je skuplji 100€ u paketu od 2000 din od njega.

Pitanje je kakav je taj Huawei-ev SoC, ima li neko bilo kakvu informaciju o procesoru i grafici, prvi pt cujem za Vivante GC4000? Sto neko rece, specifikacije izgledaju dobro na papiru, ali kakve su u praksi, da je to neki poznat socket pa da znamo na cemu smo, ovako ovo je ipak macka u dzaku.

Na papiru barem, ovo je izuzetan telefon za te pare, čini se da je Huawei napravio pun pogodak kakav nisu imali još od Ideos X5 modela. Svojevremeno sam nišanio prvi Honor, ali je kasnio da se pojavi i stigao dosta skuplji nego što je bilo očekivano. Honor 2 je izgleda sasvim druga pesma, ko sada gleda da kupi telefon, ovo je stvarno shut-up-and-take-my-money situacija. Sve i da softver bude loš (čak i LG-jevski loš), Huawei ne stavlja nikakve prepreke na put moderima, dobri ROM-ovi će sigurno doći kada je hardver ovako povoljan.

Dobar hardver i zamenjiva baterija, to mi se svidja. Al brate mnogo je ruzan, pogotovo spreda s onim debelim ivicama oko ekrana. Malo me cudi jer su im ostali modeli prilicno lepo dizajnirani

ajde kupujte vise taj telefon da cujem utiske iz 1. ruke :D

Bogami, razmišljao sam da skupim neke pare i uzmem telefon za ~100tinak €. Sad imam opciju da dam iste pare i potpišem ugovor uz L ugovor. Sjajno. Samo da ne bude mućak ko Grand X...

Ne verujem - ipak je ovo visi segment.

Meni je interesantan, jer cu mozda morati da prodajem RAZR HD, zbog nekih neocekivanih troskova, pa bih uzeo nesto jeftinije kad opet skupim - samo sumnjam da ce ovaj biti dovoljno jeftiniji da udje u izbor.

Mada, nadam se da cu izbeci sve to. :)

razmisljam o L9 i desire x danima kad opa, izlete ovo cudo..

trazio po netu nesto o njegovom gpu al ne ide mi bas od ruke

odmah da ti pomognem ako ostane dilema da li desire X ili L9... prvo iskustvo OT992 i Desire X je za mene skroz otišlo u OT992 smeru.

A L9 moze da bude samo bolji od Alcatela, tako da.. Inace realnost je da ne vredi kupovati HTC modele srednje ili nize klase..

drugar porucio telefon pa mislim da cu za vikend moci da ga vidim. koje bencmarke preporucujete da provrtimo?

Ma ne moras ni da vrtis benchmarke, vidi kakav mu je kvalitet izrade, kako se ponasa u svakodnevnom radu, kvalitet ekrana, na papiru ovo je jako dobra kupovina, ali brojke na papiru mogu da zavaraju.

Koji je ovo uopste telefon...dovumim se...na netu imaju dva razlicita modela...honor 2 ili G615 (Honor dva). razlika je u ramu...
Zanima me koji je u Telekomu...ako neko ima neku informaciju neka pise

Koji je ovo uopste telefon...dovumim se...na netu imaju dva razlicita modela...honor 2 ili G615 (Honor dva). razlika je u ramu...
Zanima me koji je u Telekomu...ako neko ima neku informaciju neka pise

Koliko vidim na sajtu mts-a, pise lepo Honor 2, tako da bi trebalo da je taj.. To ti niko on njihovih strucnjaka nece reci sve dok ne odes da preuzmes telefon ili vidis od nekog ko je uzeo, to budi siguran..

Ovo je model sa 1gb ram memorije,ili ti G615.

Potvrdjeno na njihovoj strani na FB

Koliko sam negde naleteo samo azijska verzija ima 2gb rama.

Bas htedoh da primetim da su mts-ovci napisali da je Honor 2, a stavili sliku G615. Znaci to je fora da za*ebu one koji ne znaju.

Cim ga dobiju u poslovnici na Spensu u NS, drugarica koja radi tamo ce mi javiti koji tacno model je u pitanju.

nista, ceka se telefon i dalje. verovatno cu sledeci vikend moci da ga ispipam.

Saznadoh - 1GB RAMa ipak. Steta...

Nema ga vise u Telekomu na sajtu. Moze da znaci da je toliko dobar da ga razgrabili ili nabavili svega nekoliko primeraka pa otislo.

Nazad
Vrh Dno