Šta je novo?

Huawei HG5610 i Win 7

pparadiso

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poena
302
Imam Huawei HG5610-r-B i prilikom instalacije i rada u Win 7/64- sve drajvere sam instalirao prikupljene sa sajtova proizvodjaca. Dakle mrezna karta je korektno instlirana. Ploca je MSI -K9N6GM NVIDIA MCP61 Chipset.

Problem je u sledecem:

kada ruter ugasim ( prekinem napajanje strujom ili ga ugasim na dugme )
vise nemam internet niti mogu ponovo da ga " probudim".

Ponovo sam instalirao sedmicu i sve sljaka vec nekoliko dana jer ne gasum ruter.
Ima li neko resenje?

Pazi meni se desio slican problem. Imam Windows 7 Ultimate 32bitna verzija i posle jedno 3 meseca koriscenja desilo mi se da kada ugrasim ruter pojavi mi se u desnom uglu onaj zuti znak upozorenja na mrezi. I pise da nemoze da uspostavi konekciju, dok na mom notebook-u (Windows XP SP3) sve radi kao podmazano. Privremeno resenje ti je da odes u LAN opcije mrezne, nadjes => Internet Protocol Version 4 => Properties => Use the folowing IP address i lupis naprimer 192.168.0.1, Subnet mask ce ti se sam upisati. Kada detektuje tu adresu ti uzmi pa vrati na obtain IP address automatic i onda uradi disable i enable za mreznu i za 10 sec ce ti ponovo detektovati mrezu. :D

Pronasao sam problem.
Naime instalacija Adobe photoshop-a CS3 pravi probleme. Nije mi jasno zasto, ali eliminacijom ovog programa i postavljanjem drugog CS-a sve radi kako treba.

Probao sam ovo nekoliko puta da bih bio siguran i to je bio problem pa ako neko ima slicnih problema eto da zna.

Evo upravo sam ga uninstalirao i izgleda da sve radi kako treba :wave:

Nazad
Vrh Dno