Šta je novo?

Huawei HG520s POMOC PLS!!!!!

One2One

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
28.11.2008
Poena
169
od telekoma sam dobio Huawei EchoLife HG520s problem je sledeci torenti!!!!ali kao prvo nece port forward da mi odradi...dalje i windows i NOD32 firewall su OFF!!!!! i dodatno u svakom od njim postavljen bittorrent na listu trust programa....dalje kad ukucam onaj IP u firefox I kao user name TELEKOM i pasvord TELEKOM(jer nista drugo nece)izbaci mi jako sturi meni sa desne strane koji pod basic ima samo Wireless Lan i NISTA DRUGO(nema NAT i opisivane opcije).....inace sam korisnik viste 32-bit...inace Huawei je povezan mreznim kablom postavljenim u port 4 internet radi full ping je isto dobar(po speedtestu)....ali port forward nikako za bittorent da namestim....stavljao sam i vrednosti porta preko 50000.......sve u svemu 10kbps na torentima max(na konekciji od 2mbps)...znam da ima milion tema i sve sam ih procesljo ali nista nisam uspeo da uradim a opcije koje se navode za ruter ni nemam ili neznam kako do njih...dobio sam i id&pw od telekoma ali on nema nikakvu svhru u svemu ovome bar mislim ali eto imam i to...cak nemogu ni da preko cmd pokrenem telnet...

probaj ovo...

user: admin
password: ztonpk

javi hoce li ;)

posto sam koristio firefox nisam mogao to da ukucam ali sa explorerom jel proradilo uradio sam sve sto je navedeno u postu koji sam video na forumu ali sad mi se restartuje komp na svakih 15 min jeste da torenti rade super tj download je kako i treba da bude ali nakon setovanja rutera prema opisu sa sajta konstantno mi se restartuje komp od 15 min do 40 min i bum izbaci dobro poznati blue screen na pola sec dovoljno da nemogu da shvatim sta je greska i tako uvek....jel iko ima ovakav problem sa HG520s???

Nema apsolutno nikakve veze ruter sa restartovanjem računara.
Inače i UPnP odlično radi što se uTorrenta tiče tako da nema potrebe za ručnim port forward-om.

Nazad
Vrh Dno