- Učlanjen(a)
- 28.11.2008
- Poena
- 169
od telekoma sam dobio Huawei EchoLife HG520s problem je sledeci torenti!!!!ali kao prvo nece port forward da mi odradi...dalje i windows i NOD32 firewall su OFF!!!!! i dodatno u svakom od njim postavljen bittorrent na listu trust programa....dalje kad ukucam onaj IP u firefox I kao user name TELEKOM i pasvord TELEKOM(jer nista drugo nece)izbaci mi jako sturi meni sa desne strane koji pod basic ima samo Wireless Lan i NISTA DRUGO(nema NAT i opisivane opcije).....inace sam korisnik viste 32-bit...inace Huawei je povezan mreznim kablom postavljenim u port 4 internet radi full ping je isto dobar(po speedtestu)....ali port forward nikako za bittorent da namestim....stavljao sam i vrednosti porta preko 50000.......sve u svemu 10kbps na torentima max(na konekciji od 2mbps)...znam da ima milion tema i sve sam ih procesljo ali nista nisam uspeo da uradim a opcije koje se navode za ruter ni nemam ili neznam kako do njih...dobio sam i id&pw od telekoma ali on nema nikakvu svhru u svemu ovome bar mislim ali eto imam i to...cak nemogu ni da preko cmd pokrenem telnet...