Šta je novo?

Huawei G6800

Ja sam ga pre neki dan kupio od kolege sa foruma. Ali kako sam bio u velikoj guzvi tek pre par sati sam ga ukljucio prvi put. Prva kartica je zakljucana na mts, i to se vrlo lako otkljucava preko koda. Za detalje otkljucavanja moze na p.m. Ja sam ga uzeo za drugi fon, posto vec imam SII. Znaci koristicu ga iskljucivo za razgovore. Ovako za prvih par sati koriscenja mi deluje vrlo zanimljiv telefon. Touch ima dovoljno dobar odziv, ima mogucnost postavljanja widgeta na ekran,vidim da ima fm radio.... Ne svidja mi se samo sto tasteri na dnu ekrana(touch tasteri) nisu osvetljeni, pa se malo teze razaznaju, ali kako ih ima samo cetiri, kada se naviknem verovatno ih necu ni gledati :) Nadam se da je baterija dobra, jer mi telefon treba za razgovore. Dobro je sto je utor za punjac micro usb, pa ko ima androida pored ovog fona, ne treba mu jos jedan punjac. I imam jedno pitanje : da li negde ima da se nabavi silikonska futrola za ovaj fon, koliko vidim na netu, nigde nema. I da li barem odgovara neka futrola od nekog drugog telefona ? pozdrav

Ovo sto si opisao bilo je na prvu loptu, ajde kada prodju 2-3 punjenja ostavi neki malo ozbiljniji tutorijal.

Uzeh ovaj fon danas ... jel moguće da dođem do koda za otključavanje bez da platim? :D

Nazad
Vrh Dno