Šta je novo?

Huawei G510

Hvala vam na odgovorima !

Ipak sam otisao da reklamiram danas, pokusali su da mi promene poklopac baterije i na tom drugom krcka i dalje.
Prethodno sam na 2 mesta gledao one istaknute modele g510 i kod njih je krckanje svedeno na minimum!
Probali su da stave slilikonsku futrolu za njega bas i opet krcka...
U drugoj poslovnici radnik je ubacio bateriju u crni model tek raspakovan iz kutije i on je kao saliven ! Probao sam i nema ni da zaskripi :)

Poslali su ga na reklamaciju, pa sta bude javicu :)

offtopic: Prethodni fon Telenor one touch mi je padao 100 puta i ne krcka nigde

jel se desava nekome da se baterija zakuca recimo na 19% i tako ostane par sati uz koriscenje i onda rapidno padne na recimo 10%? da se razumemo, baterija radi otp kako je ocekivano ali display baterije brljavi, stagnira pa rapidno opada, po 10% skine u minuti i onda stagnira...

Screenshot_2013-10-25-11-24-37.png

Poslednja izmena:
Evo i mene :)
Odobrili su mi reklamaciju aparata ! Potrazite na fb grupu "moj huawei" ljudi su izuzetno korektni, odgovaraju svima na poruke, i poslali su mi gratis zastitnu maskicu za ovaj model !
(nadam se da ovo ne tretira kao reklama - hocu da podelim iskustvo sa vama, i da jos neko od vas dobije maskicu gratis)

Kupio sam class 10 16gb sd karticu Kingston, i sve aplikacije koje mogu sam prebacio na nju.
Primetio sam da mi se neke aplikacije "izgube" posle toga (recimo cut the rope, b92,). kad kliknem da ih pokrenem pise mi app isn't installed i umesto ikonice za igru stoji mi logo androida.
Ima li neko slican problem?

Punjac malo zuji kad se ukljuci u struju? a vama?

Fon se ugasen punio cele noci, kad sam ustao vidim bela lampica trepce, kliknem na dugme za unlock i vidim da ga puni jos i da je 90% puno... jako cudno... da li treba da radim kalibraciju baterije?

Ja imam mesec dana mob,kochio mi na stock romu, rutovao sam ga i promenio sve romove koji se mogu naci ;-) i najbolje shljaka na b194 ultra slim inache rom je za hiawei y300 ali prefektno radi g510 jer su isti usushtini telefoni, ram memorija od 140 do 170 mb slobodno uvek, tako da preporuchujem taj rom i mob ekstea

Probao CyanogenMod 10.2?

Jesam, ali ima problem sa videom, daje mrljacu sliku sa prugama, ne znam da li su ispravili to, ali ovaj b194 slim dosta bolje radi od 10.2

Ja sam od juče na b199 repack, i odličan je, jako brz i baterija mnogo bolje drži u odnosu na stock rom koji sam dobio uz telefon. Plus može da se instalira gravitybox na njega :)

Molio bih clanove da mi pomognu s ovim telefonom Huawei G510! Naime sta se desava a ja ne znam da resim!
Prvo mi je problem kako da ga otkacim sa PCa tj USB kabela kada prebacim na karticu podatke, telefon mi da 3 mogucnosti prikljucivanja ali nigde nema na njemu da kad se zavrsi zeljeni prenos odtkaci bezbolno od PCa nego moram da ga izvadom direktno iz USBa ili ja ne znam drugacije pa ako neko zna kako a da ne pobrljavi telefon da mi kaze?!
Drugo sto me muci, sve sto sam snimio na karticu koju sam predhodno formatirao na telefonu ne vidi stvari koje sam zatim snimio preko USBa prebacivajuci sa PCa. Uredno vidi preko Menadjera datoteka a kada probam da udjem preko Galerije ne vidi ni jednu fasciklu a kamoli da vidi slike u tim fasciklama, kao da ne postoje a napravio sam ih na telefonu a ne na PCu! Takodje i muziku pusti kada pustim iz Menadjera datoteka a kada hocu preko njegove aplikacije Muzika takodje ne vidi snimljenu muziku na SD kartici a vidi je i pusta iz Menadzera datoteka! Stoga ako neko ima neku ideju kako ovo da resim bicu mu zahvalan do kraja zivota jer sam telefon dao cerki i sad nece pa nece da radi!
Probao sam i da resetujem telefon i to nije pomoglo! Kartica u njemu je od 8GB Verbatim microSDHC class4.
Molim vas sve koji mogu i znaju da mi pomognu ili da nosim u VIP telefon pa dalje u servis!
Hvala vam svima u napred na pomoci!

Ajde sada postavi isto pitanje na svakom forumu u Srbiji gde se piše o Huawei G510 telefonu.

Pa ako je MTP, opcija koju zelis je nepotrebna (safe remove).

Koja je zadnja verzija softvera za ovaj mob?i imali neki program kao kies za samsung za ovo cudo?

Zadnja verzija(zvanična)je ta koja imaš u telefonu.
Custom romova ima koliko hoćeš,takođe i 4.4.2 KitKat.

Moj cale imao ovaj mob ne znam da li ce on da ubacuje neke custom romove :) hvala u svakom slucaju ;)

kako radi ovaj tel sa nekim custom kitkat romom. treba da dobijem ovaj tel koji bi mi u sustini bio sekundarni. ne interesuju me kamera i performanse u igrama nego brzina i baterija. znaci da li ima neki custom rom sa kojim mogu da racunam da ce mi ceo dan izdrzati tel uz sat vremena razgovora i sa upaljenim wifi i 3g. uz sve to da ne koci kada ulazim u imenik

LJudi pomažite, pokušao sa resetovati telefon Huawei G 510
i nešto sam stisnuo tako da se ovo pojavilo na ekranu i više ništa ne mogu sa njim...
problem huawei.JPG
problem huawei.JPG

Vrh Dno