Šta je novo?

Huawei Ascend Y200

DeathOrGlory

Cenjen
Učlanjen(a)
27.01.2013
Poena
151
Pozz, imam huawei y200 i nije los fon...jedino ima manjak ram memorije...nego hteo bih da root-ujem fon, probao sam preko superone click i nije htelo...a imao sam sve drivere...jel zna neko u cemu je prb?

meni nije jasno kako namestiti 4x3 old style tastaturu na ovom telefonu, ono sa brojevima pa na kecu imaš abc, ako me razumete? hitno mi je ne mogu da kucam poruke sa debelim prstima :D hvala svakom ko pomogne

meni nije jasno kako namestiti 4x3 old style tastaturu na ovom telefonu, ono sa brojevima pa na kecu imaš abc, ako me razumete? hitno mi je ne mogu da kucam poruke sa debelim prstima :D hvala svakom ko pomogne

Na kecu ne može da bude abc. Na kecu je tačka, uzvičnik, upitnik...

Skini neku T9 tastaturu sa play stora.

Stalno mi sijaju precice na telefonu i kada je telefon ugasen.Odnosno ova tri dugmeta napred.Sta da radim?Probao sam factory reset,ali nista.Cudno je cim stavim bateriju u telefon ona sijaju.

drugari, moze pomoc...

imam telenorov y200 i ne mogu mu nista.. ne uspevam da ga pokrenem u recovery, ne mogu da instaliram cwm jer on uopste ne reaguje. imam drivere za njega, u device manageru ga uredno vidim kada ga pokrenem u fastboot-u i dalje odatle ne mogu da mrdnem..

ono sto sam htela je da ga rootujem i poskidam ove telenorove gluposti i time dodam malo ram-a. cesto imam problem i sa memorijskom karticom, ne vidi je i prijavljuje da je ostecena. kad je formatiram, ona kao malo radi, i posle nekog vremena ista prica.
zbog toga je tel bio na servisu jer je pod garancijom, vratili su ga i rekli da je po njima sve ok.. kao "upisali su mu softver" i tu se prica zavrsava.

moze li mi neko pomoci ili da ga izgazim za sve pare :)

Nazad
Vrh Dno