Šta je novo?

http://www.themeatrix.com/

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Posetite http://www.themeatrix.com/ i sve ce vam se samo kazati :>

Gde ga izvuce? Jesi li ti to pogresno otkucao Matrix, kada si hteo da posetis tu stranicu, pa si slucajno zavrsio na farmi?

heh... interesantno, mada ako poslusas sta Moooophius :mrgreen: prica, uopste nije smesno... Hvala bogu pa zivim na selu, i ne jedem hranu iz Meatrix-a ;P

Najjace da cu za bozic da jedem vegetariansku hranu. brate 2 svinje ili nista :)))

U pocetku se iskidah od smeha, ali kad sam se udubio u Morphiusovu pricu, vise mi uopste nije bilo smesno. Mislim da je ovo ipak dobrim delim ozbiljno, ne samo zezanje. Anyway, odlican link! :)

Odlican link.

kutijo majstore!
cheers

Phe, hvala hvala

Nazalost problem je mnogo gori go sto mislite, kad bih vam pustio dokumentarne filmove o tome kako se drze, tretiraju i ubijaju zivotinje na farmama. NIKADA vise ne bi jeli meso!
Garantujem vam!!!

Marti Misterija je napisao(la):
Nazalost problem je mnogo gori go sto mislite, kad bih vam pustio dokumentarne filmove o tome kako se drze, tretiraju i ubijaju zivotinje na farmama. NIKADA vise ne bi jeli meso!
Garantujem vam!!!

Zato i kazem hvala bogu da znam sta jedem cheers

Hm, mozda je u USA takvo stanje (sr@nje) sa farmama, ali mislim da kod nas stoku ne kljukaju antibioticima hormonima i sl. Ili gresim?

gresis sinko, ovaj puno gresis ;P

Ne znam da li je iko gledao snimke sa nasih farmi.... Doduse svinje se setaju i cak imaju i dezert posle svakog hranjenja.. jedu lesine svojih preminulih saboraca, sto se zaista uklapa u pricu Matrix-a...Kad crkne neka od "baterija"

hajde da nastavim ovaj off-topic:

bio je snimak na B92 pre par meseci o nekoj farmi kod Zrenjanina (cini mi se)... navodno, vec godinama sa te farme uginule svinje se izbacuju na poljanu pored farme, a onda nekoliko porodica Roma dodje i pokupi ih... nesto pojedu(!?), a nesto prodaju(!?!?!?)

oni sami tvrde da se tako desava vec dugi niz godina, mada uprava Farme negira to...

uzas!

btw, odo' ja sad da poklopam jedno prase :)

Nikolani je napisao(la):
Hm, mozda je u USA takvo stanje (sr@nje) sa farmama, ali mislim da kod nas stoku ne kljukaju antibioticima hormonima i sl. Ili gresim?
Gresis strasno!
M_O_L_I_M P_R_O_C_I_T_A_T_I !!!

eto to samo potvrdjuje koliko su ljudi samodestruktivni, dinosaurusi su imali nesrecu da ih istrebi nesto na sta nisu imali uticaja a ljudi ce sebe sami istrebiti ili ishranom ili a-bombama ili kako vec..

Ovo je samo trebalo da nasmeje ljude, a ne da ih baci na razmisljanje sta jedu i sl. Ali dobro, sve sto je spontano to je dobro...:)

Poz.

Vrh Dno