david
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 620
Pozdrav uzeh skoro novu konfiguraciju , uglavnom za gledanje filmova, medjutim buni me veoma viosko opterecenje porcesora. Konfig je celereon 1820 , 4gb rama, SSD,nemam diskretnu grafiku. Koristim mpc , lav filters i mad vr, rezoulcija na monitoru je 1920 1080 60P .Prilikom gledanja nekih nezahtevnih video klipova u mpc , CPU zauzece do 20 % , dok prilikom gledanja HD video filmova do 60% , a nek mkv fajlovi nprESIR 1080P( ide i do 100%, Da li je moguce da je slab procesor i da je to normalno ?. Podeseno mi je da koristi hw decoder u lav filersima Intel vsync , ali kao da ne utice da opterecenje procesora.
Takode podesio sam u intel hd grapics kad spojim sa Tvom da je rezoulcija na tvu 1920 1080 60p dok kad stavim 60I i prevucem samo sliku na tv panas st60 , desava mi se da secka slika na Tvu.U ceu je tacno razlika
hvala unapred
Takode podesio sam u intel hd grapics kad spojim sa Tvom da je rezoulcija na tvu 1920 1080 60p dok kad stavim 60I i prevucem samo sliku na tv panas st60 , desava mi se da secka slika na Tvu.U ceu je tacno razlika
hvala unapred