Šta je novo?

HTC tytn problem pri kretanju kod prelaska sa jednog repetitora na drugi

milanj

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2005
Poena
319
Imam HTC tytn (tj Cingular 8525 ali je u stvari ista masina) i kada se krecem i prelazim sa jednog repetitora na drugi on izgubi mrezu ali ne u smislu da nemam mrezu na telefonu vec izgleda sve ok na prvi pogled, stoji signal, identifikacija mreze i ostalo ali kada pokusam da pozovem nista se ne desi ili kada mene zovu ili mi posalju poruku ja sam nedostupan, onda iskljucim u Comm Manageru phone i ponovo ukljucim i onda je ok. Stavio sam Schap's ROM 4.31, radio je bila neka stara verzija a onda sam bas zbog ovog problema stavio verziju 1.56.70.11 i isto se desava. Mislim da se ovo ne desava sa 064 karticom ali nisam siguran jer sam samo jednom na kratko probao, inace koristim telenor karticu. Da li je problem hardverske prirode ili ipak moze da se resi softverskim putem?

Probaj da iskljucis 3G mrezu, pa vidi da li ce isto da ti se desava.

Poslednja izmena:
Desava se isto i sa ukljucenom i sa iskljucenom 3G mrezom

Meni se slično dešava sa tytn 2. Izgleda simptomatično, a što je najgore nemam pojma kada sam dostupan a kada ne, pa mi se dešavalo da me ljudi zovu, ne primim pozive - a telefon uključen sve vreme... :S

Meni se slično dešava sa tytn 2. Izgleda simptomatično, a što je najgore nemam pojma kada sam dostupan a kada ne, pa mi se dešavalo da me ljudi zovu, ne primim pozive - a telefon uključen sve vreme... :S
Jel i kod tebe telenor ili to nema veze sa operaterom?

Drugar ima Nokiju E75 i telenor karticu i ima isti problem :D! Mislim da nije do telefona, u krajnjem slucaju pozajmi od nekoga drugu karticu pa probaj i probaj noviji ROM (mozda nesto pomogne).

Znaci da je to ipak do telenora nesto, cak mi se to ne desava stalno i ne u istom obimu, znaci nekad radi normalno, ponekad se desi a nekad redovno. Mogu da zamislim kakav bi bio odgovor da zovnem njihovu tehnicku podrsku :)

Nazad
Vrh Dno