Šta je novo?

HTC TYTN II Radio & Rom

delboy

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
945
Kako sam nov u HTC svet interesuje me koji bi mi Rom preporucili za Tytn II kao i odgovarajuci Radio. Po moguctvu neka light verzija Rom-a posto bih sam instalirao programe koji mi odgovaraju mada mi je u prvom planu stabilnost, brzina i potrosnja baterije (kao i svima :d ). Trenutno na telefonu :

R 1.65.17.56
G 25.83.40.02H
D 3.28.00.00

SPL - 3.28.0000

Nemojte samo da me upucujete na xda-developers posto su tamo teme sa po par stotina strana a meni treba konkretan odgovor i iskustvo nekog ovde iz prve ruke.

10x

E da, interesuje me WM6.5 .

TPC rom 6.5 Elite5_V WWE
Radio 1.71.09.01
sad meni nije lajt...al mrzelo me da menjam...uglavnom zadovoljan sam jako
Ma sad ti je fora da isntaliras bilo koji lajt rom
nabudzis SPB Shell na masinu i leti sve
To licno ja furam na svom...i prezadovoljan sam...
Ne znam baterija da li bi sa nekim drugim romom manje trosila...al ***...ne moze i jare i pare :)

Ipak na kraju ubacio oficijalni 6.1 sa 1.71.09.01 Radiom. Medjutim i dalje imam problem da se eksterni zvucnik slabije cuje dok je zvuk u slusalici i preko slusalica odlican. Sta moze da bude problem ?

pa kao drajver...mada mislim da si pogresio sto nisi instalirao 6.5...bilo koji kuvani je bolji od oficijelnog...

Koliko ti drzi baterija? jel originalna ili neka kupovna

pa kao drajver...mada mislim da si pogresio sto nisi instalirao 6.5...bilo koji kuvani je bolji od oficijelnog...

Koliko ti drzi baterija? jel originalna ili neka kupovna

Baterija je original i posto se maltene dopunjuje svaki dan preko usb-a ne mogu da procenim koliko drzi.

Iz iskustva - baterija mnogo vise traje sa Win 6.1 nego 6.5. Ako imate mejl i sms baze iz 6.1 tesko cete ih prebaciti u 6.5, prilicno baguju. Da ne govorim o odzivu, brzini itd itd

Tako da za ovaj telefon - preporuka Win 6.1

Nazad
Vrh Dno