Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kupio sam novu originalnu masku za HTC HD ,ali posto je zamena pomalo komplikovana,gde mogu da nadjem upustvo kako da to zamenim(video).Ne bih isao kod ovlascenog servisera da mi to uradi,jer bi mi taku uslugu naplatio oko 10-15e.Pozdrav.
EDIT: Ukoliko imaš mogućnost da ti neki serviser zameni masku za 10-15 eur, prihvati odmah pošto je potencijalna šteta koju možeš da napraviš zamenom maske višestruko veća.
Kupio sam novu originalnu masku za HTC HD ,ali posto je zamena pomalo komplikovana,gde mogu da nadjem upustvo kako da to zamenim(video).Ne bih isao kod ovlascenog servisera da mi to uradi,jer bi mi taku uslugu naplatio oko 10-15e.Pozdrav.
Pozdrav druze ja trazim vec nekih mesec dana masku za HTC HD i nikako ne mogu da je nadjem... da li mi mozes reci gde si je kupio i koja joj je cena? I naravno da li je original ili ne i kako se "ponasa" na telefonu...
Hvala
Kr100