Šta je novo?

HTC Touch 2 Mega

zost

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2007
Poena
320
Ima li neko ovaj PDA? Kakva su iskustva?

Ovi momci sto su nabavili HD2 (Leo) su nekako najglasniji u poslednje vreme, pa rek'o da se cuje i nesto drugo.:)

Nabavio sam HTC Touch2 Mega ovih dana uz mt:s "akcijsku" pretplatu koju je jedna domaca IT firma promovisala na Sinergiji. Trebao mi je nov PDA, jer je moj Tytn II havarisan - trenutno je u rasutom stanju i pitanje je hoće li biti popravljen

Uredjaj mi za sada deluje sasvim OK, ima sve sto i pomenuti Tytn II, osim hardverske tastature, ali zato ima brzi procesor, vise ROM/RAM i FM radio.

Razlog za kupovinu koji je "presudio" kod mene (pored cene) je velicina! Lepo je imati veliki ekran kao što ima Leo, ali jos lepše je (bar za mene) imati PDA koji radi sve PDA radnje, a staje u džep kao i svaki manji mobilni telefon.

Nedostatak tastature za sada nije problem, izveštio sam se na prethodnim PDA da skoro sve radim prstom.

Meni se ekran na Touch2 nikako nije svideo, losh prikaz plus me ni odziv prilikom kucanja nije zadovoljio

Meni se ekran na Touch2 nikako nije svideo, losh prikaz plus me ni odziv prilikom kucanja nije zadovoljio

Ti si svakako u pravu, kada se sve upoređuje sa skupljim modelima koji su dosli na tržište u poslednje vreme.

Za mene je to stvar navike. Ekran je iste veličine i isti je broj piksela kao kod Tytn II, tako da tu ne primecujem razliku, tj. prikaz je isti. A imam i izvezban prst za kucanje. Pored toga, Touch2 je i nesto brzi jer ima duplo vise memorije i nesto brzi procesor.

Vrh Dno