Šta je novo?

HTC telefoni?

frenchie

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2002
Poena
620
gde se mogu kupiti telefoni ove marke, posebno me zanima model s730 a da je naravno cena "normalna" i da mogu da se pogledaju pre kupovine?
tragao sam i za polovnim varijantama gore navedenog modela ali nista....
hvala

Huh ... imas raznih firmi.
Pogledaj u Pc Practic-u na Bogosloviji.
To je bas velika radnja, sa svim i svacim, mozda cak i najveci megastore. Oni bi trebali da imaju, i da vidis kako izgleda.

gigatron, inet.co.yu...

comtrade, pakom,...mada ovde je to bezobrazno skupo....

recimo diamond u UK je na "akciji" sa godinu dana placjenog rachuna bio 240 funti...samo shto se nisam shlogirao kad sam video da je u comtrade 56 000 :p

hvala svima,
u traganju sam bio stigao do "kao" zatupnika koji je me uredno poslao da trazim u ct i coral...svima su i "promotivne" cene slicne...ostalo je da proverim mesta koja su ovde predlozena.

Link koji sam ja ostavio je maloprodajni objekat ovlašćenog distributera za Srbiju.
Predpostavljam da si ti zvao DiFo, koji radi veleprodaju i upućuje na druge maloprodaje.

comtrade, pakom,...mada ovde je to bezobrazno skupo....

recimo diamond u UK je na "akciji" sa godinu dana placjenog rachuna bio 240 funti...samo shto se nisam shlogirao kad sam video da je u comtrade 56 000 :p

Oko 500 E je diler price, 18 posto PDV-a...problem cene HTC-au Srbiji je u tome sto su svi njihovi telefoni Made in taiwan, pa se obracunava dodatna (visoka) carina. Mislim, cisto da naglasim da vas niko ne dere bez razloga

Nazad
Vrh Dno