Šta je novo?

HTC Magic & Krofna

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Juce je u UK Vodafone poceo update HTC Magic-a na krofnu - Android 1.6.

Ima izmena u GoogleMaps, Android Market-u, .... kao i dosta poboljsanja ispod haube u cilju boljih performansi.
Generalno, ljudi na prvu loptu prijavljuju da su zadovoljni.

Ono sto meni nije jasno, kada ce i da li izbaciti novi ROM za manuelni update?
Takodje, ako je neko flash-ovao bilo koji Donut-based unofficial ROM, nek ostavi utiske...

I mene ovo zanima. Jel bolje da stavim 1.6 donut ili da ostavim herojev rom?

Hero ima trenutno Android 1.5 + HTC Sense.

Ako izadje zvanican HTCov ROM za Heroja, dobices Android 1.6 sa sve HTC Sense-om, tako da ce ti u tom slucaju svakako biti bolje da update-ujes.

HTC je najavio Sense i za Magic-a.

Bice sense i 1.6 za G1 i Magic, imas kod da ukucas da tel proveri da li ima update... Ja sam probao na G1 prepoznao je kod i sve ok, ali no system updates :(

Sta se desava povodom novog update-a?
Ima li Donute multitouch?

Jox, kako si zadoovljan sa 1.6?

Ja imam sence rom na mom magicu i ne da nisam zadovoljan nego je to strasno. Svaki drugi treci dan mi pukne, i obrise mi sve iz imenika koji je na telefonu (jer mi je puna kartica i moram na na telefon da smestam ljude. Znaci obrise mi to, obrise mi sva podesavanja...iz cista mira, samo pukne i pise nesto touch flo force close ili nesto trece i to je to. Izuzetno nestabilno.

Onda stavi neki koji ima oznaku stable. Ja sam stavio myhero zadnji stable rom, i vec dva dana intenzivnog, cackanja nije puko niti zabagovao.. Tacnije lazem instalirao sam neku aplikaciju koja je u ranoj beti, ona mi je pukla i telefon se zaglupeo na par minuta, i to je to..

Nazad
Vrh Dno