Oba telefona su dobijena na poklon i Smart i Desire HD i bili su zakljucani. Mnogo puta proveravano , bas zato sto sam tu i tamo citao da su neki kupljeni u Telenoru otkljucani. Softver nije diran ni na jednom, a sin mi se nervira sto mu stalno nude da instalira Android 2.3 a on nece. Nisam imao osnov ,kao sto su neki judi radili, da zovnem kol centar i da se objasnjavam sa operaterom pola sata da bih dobio kod, zato sto su telefoni dobijeni kao poklon od Telenora, pa nisam mogao da se pozivam na to da mi ogranicavaju pravo kako cu da koristim proizvod koji sam platio itd.
Rezime: Definitivno su bili zakljucani ( Smart dobijen u vreme one intenzivne kampanje sa snezanom, kada se pojavio , mislim godinu i po,mozda i dve,a Desire od nove godine ) i nista nije cacakano sa kodovima updateovima i sl. Bio sam potpuno odustao dok juce nisam uzeo kod za Smart da ga damo cerki ( zvanoj terminator za telefone ) ali vise nismo mogli da pohvatamo koji broj joj je u funkciji i onda resili da to bude neki 064 i tad sam ubacio karticu i nasao se u cudu , jos vecem kada smo ubacili u Desire, a zatim i Vipovu i rade telefoni.
Ako mi verujete
Smart sam za svo vreme uzeo pet puta u ruke i to kad smo dobili Desire i iznervirao se jer sa ovim rucerdama stisnem, dodirnem po tri tastera odjednom a desire mozda dva, tri puta samo da vidimi ubacimo knjigu za polaganje vozackog u pdf ,da cita dok ide na treninge , jer ga sin cuva kao malu bebicu( da vam ne pricam da je morlala da se sasije torbica od magicne krpe dok nije stigla kozna futrola i ostalo negovanje i pazenje , menjanje punjaca , nabavka solarnog punjaca) itd.
Na koji internet mislis WIFI ili ona sica sto se dobija sa dopunom kredita.
WIFI radi ( sad se setih ) jer je juce probao da vidi dokle nam cuveni modem HG520c , koji sam modovao, baca signal , a za gprs internet cu da proverim cim dodje kuci, pa javljam.