Šta je novo?

HTC HD2 problem sa ekranom

veliki znalac

Cenjen
Učlanjen(a)
01.10.2011
Poena
169
Imam HTC hd2 kao nov ekran bez tacke ali odjednom mi ne radi displej nema slike a cuje se zvuk i sve, tel se upali. Imam iskustva u mijenjanju digitizera na nekoliko telefona pa me zanima da li bi pomoglo da narucim ovo http://www.ebay.com/itm/LCD-Display...ltDomain_0&hash=item35b772a463#ht_2436wt_1185
I da ga zamijenim? Pitam zato jer sam cuo da dosta ljudi ima problema tj naruci digitizer ali nece da radi? Da li je sigurno da ce pomoci zamjena, naravno ako jeste do digitizera?Pomagajte "

Poslednja izmena:
Sad sam vidio da mi je verzija htc hd2 t8585. Oce li radit ako narucim digitizer+lcd iz gore navedengo linka? Tj da li je to taj digitizer postoji li jos neka vrsta osim onog tmobile? Ako moze neko da odgovori sto prije da bih narucio da stigne vise. nemogu cekati :D

Poslednja izmena:
Bolje da ovo pitas na XDA forumu...

zar ta verzija nije evropski model (T8585)? mozda je najbolje da proviris direktno sa prodavcem.
anyway....zamena ekrana kod nas u servisu (zvanicnom) je oko 110EUR. toliko je i u svom drugim servisima. zamena ekrana nije tolko jednostavna. ako si vican elektronici mozes da probas (ima tu i rada sa lemilicom) ako ne, mozda ti je bolje da posao prepustis profesionalcima

Pa jeste valjda to je Evropska. Ja planiram da kupim ovo sto sam postavio u prvom postu. Znaci digitizer+lcd dodje. Mijenjao sam to na samsung galaxy i9000 i na htc desire i nije mi bilo problem. Samo mi je trebalo da neko potvrdi da ce mu odgovarat ova verzija koju sam nasao jer sam citao da je mala sansa da moze da se potrefi prava verzija jer nijesu valjda ni sve T8585 koje se mogu naci na netu iste...

Vrh Dno