Šta je novo?

HTC Desire HD vs Samsung Galaxy S II

pericpera

Cenjen
Učlanjen(a)
10.05.2009
Poena
154
Dvoumim se između ova dva modela, a trebao bih da kupim tel u naredna 2 dana, pa ako može mala pomoć...

desire hd

;D

Ta dva telefona su neuporediva, ali bukvalno! Uzmi SGS II I ne razmisljaj.

TT SGS

Čemu dilema, ja ih ne bih svrstao ni u istu klasu :d
SGS II bez trunke razmišljanja...

Yugo vs BMW

Pa dobro nije baš yugo vs bmw, više je fabia vs bmw 3 serije. Inače da je kec pa da razmišljaš i porediš ali ovako nema mesta poređenju.

Poslednja izmena:
Ko normalan moze da pored GS II preporuci DHD? Ne razumem? U cemu je fora?
Ako imas para za GS II ne razmisljaj smesno je.

Nemoj podgrevati atmosferu, mozda covek nije znao karakteristike itd. Nemoj odmah ''ko normalan..'' itd.
A sto se tice poredjenja, zbog klase, funkcija, dimenzija vise je grand cherokee '04 vs land cruiser 2011 :D

Ma i u odnosu na SGS I je smesno poredjenje. Govorim iz licnog iskustva, bar meni taj DHD nije lego uopste a HD2 sam koristio duze od godinu dana.

Pa dobro, SGS I je i skoro duplo jeftiniji od dvojke, nije fer poredjenje. Kec ima bolji odnos ulozeno/dobijeno nego dvojka, na primer.

Nemojte da zezate coveka, verujem da nije znao (mozda coveka i ne znaimaju telefoni i specifikacije) - vec je normalno pogledao cenovnik VIP-a na primer i video da cenovno spadaju u isti segment i odmah (sasvim normalno) pomislio da su "tu negde".

Definitivno SGS II, jer spada u najnoviju generaciju vrhunskih Android telefona, dok je DHD predsatvnik prosle generacije - figurativno receno :)

Upravo tako, razlika u ceni je mala, u Handy-ju preko MTS-a uz paket MIX net L Samsung oko 26000, a HTC 24000din...

Nazad
Vrh Dno