kefalo81
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.04.2008
- Poena
- 350
Dobio sam od sestre ovaj telefon, veoma mi se svidio., narocito fizicka tastatura, ekran vidljiv po suncu i jos neke sitnice.
Zadovoljan istim odmah sam mu nabaciozastitnu masku, novu bateriju, kupio mu cak i lenovo power bank, odlicna stvar.
Imam dva problema i to je razlog ovog posta.
Instalirao sam sve sto mi je bitno, viber, google task , office.
Medjutim ono sto je problem je sto nema za njega ili ne znam naci google calendar.
Govorim o marketu,.
Problem sam pokusao prevazici instalacijom drugog programa, medjutim ono sto je problem je sto zadatak koji ja unesem u kalendar u telefonu se ne sinhronizuje sa google kalendarom kada u njega udjem preko racunara.
IMA LI RJESENJA ZA OVO i ako da molim uputu.
Drugi problem je rotovanje zbog nedostatka interne memorije. Ja sam kopao po netu al nista sto bio bilo jednostavno za izvesti i sto bi odradio do kraja nisam nasao..
Koliko je tesko rootovanje?
Moze li neki pouzdan link sa uputstvom
Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
Zadovoljan istim odmah sam mu nabaciozastitnu masku, novu bateriju, kupio mu cak i lenovo power bank, odlicna stvar.
Imam dva problema i to je razlog ovog posta.
Instalirao sam sve sto mi je bitno, viber, google task , office.
Medjutim ono sto je problem je sto nema za njega ili ne znam naci google calendar.
Govorim o marketu,.
Problem sam pokusao prevazici instalacijom drugog programa, medjutim ono sto je problem je sto zadatak koji ja unesem u kalendar u telefonu se ne sinhronizuje sa google kalendarom kada u njega udjem preko racunara.
IMA LI RJESENJA ZA OVO i ako da molim uputu.
Drugi problem je rotovanje zbog nedostatka interne memorije. Ja sam kopao po netu al nista sto bio bilo jednostavno za izvesti i sto bi odradio do kraja nisam nasao..
Koliko je tesko rootovanje?
Moze li neki pouzdan link sa uputstvom
Unapred se zahvaljujem na odgovoru.