Šta je novo?

HTC accessories

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
Zna li neko gde se u Beogradu može kupiti oprema za HTC telefone (pa još bi bilo super ako je po normalnim cenama)

treba mi handsfree za HTC S710, obišao sam ceo Kragujevac, i gle čuda - nema 🙂

probao sam handsfree za druge telefone, pretpostvaljam da je u pitanju motorola V3(x), sa istim priključkom (miniUSB) i naravno - ne radi 😛

dakle HTC stereo handsfee, nebitan kvalitet, pošto ću ionako da kratim slušalice 🙂

:wave:

Pa pitaj gde si ga kupio....

xexe, kupio sam ga u Češkoj, a i tamo su bledo gledali kad smo tražili handsfree :d

Eve Comp i Difo rade HTC program. Od njih smo mi u firmi kupovali uredjaje i opremu. Samo nisam bas siguran koliko ce se oni uklopiti u tvoj kriterijum "sa normalnom cenom".

I meni je trebalo "nesto" svojeveremeno...

Problem HTC-a je sto svoje distributere ne moze da natera da kupuju pratecu opremu - ovi odgovaraju da nema dovoljno interesovanja da bi to drzali na lageru

i kako si rešio potragu za tim nečim? razmišljam se i da nađem neke druge slušalice na miniUSB, samo ne znam postoji li neki način (i lemilicom ako treba) da ih nateram da rade?

dobio sam ponudu na priv. da mi donese slušalice za 20-30e (zavisno od modela), mada mi to deluje skupo? pa telefon sam platio 120e, nema logike da dajem toliko za sluške 🙁

Ja isto muku mucim sa htc opremom. Otkako sam kupio touch hd, vijam gde da kupim wide auto drzac, ali dzaba...dzaba...

Samo preko neta 🙁

Ja sam pokusavao ranije da nadjem nesto kada sam odlazio "preko" - Saturn, Media Markt, ali slabasno...

Preko neta je najbolje, ne mucis se sa distributerima imas veci izbor i bolje cene
Lepo internet debitna kartica u ruke i napred, tuzno ali istinito

nije to tužno, nego je super 🙂

javio se dečko sa foruma ( pavle93 :wave: ) da mi pomogne, naručiće mi iz UK; a ja ću da vidim da u skorije vreme i sam izvadim neku debitnu karticu koju primaju na www.ebay.co.uk

Imas na netu adaptere miniusb > 3.5mm stereo jack sa sve mikrofonom... 2$ ako ne i manje... Posle bocnes koje god hoces sluske... ja sam tako nabudzio SE HPM 75 na motorolu i razbija kako radi 😀

pozz.

Narucio sam mu iz UK da covek ne bi cekao 10-tak dana, 2 para 8 funti 🙂 sa stereo jackom i mic-om. 😉

Nazad
Vrh Dno