Šta je novo?

HTC 8X/8S Windows Phone 8

rotkod

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2003
Poena
710
Otvorio sam ovu temu, samo zato što je nema, a ujedno da bi korisnici mogli malo više reći nešto o ovim telefonima i po čemu se razlikuju u odnosu na druge telefone...
Ono što mislim da znam, vezano za 8S je to da za razliku od slabijih lumia modela, ovaj model ima samo 4GB memorije i da ima sd slot, a da je u ostalme manje više sve isto...
Ono što ne znam je koji ekran sa zaštitom ima i dali uopšte ima zaštitu...
Pošto sam dugo godina bio zadovoljan korisnik, kako android, tako i WP, htc telefona, uvek mi se dopadala činjenica da će htc napraviti drugačiji telefon od ostalih, pa me interesuje dali još uvek tako rade...

Primera radi, WP7 Htc Mozart je bio od aluminijuma, koji se sastojao iz jednog odlivka, te je pored toga ima mogućnost "flip" answer moda...
I imao je led diodu, koja je na kratko obaveštavala o poruci ili propuštenom pozivu, kao i o stanju baterije...

Eto...

8X8S.jpg

Poslednja izmena:
E do... Pa gledao sam i nisam našao... :S:

...
Ono što mislim da znam, vezano za 8S je to da za razliku od slabijih lumia modela, ovaj model ima samo 4GB memorije i da ima sd slot, a da je u ostalme manje više sve isto...
...

Pogledajte prilog 133446

Ovo je najveći nedostatak ovoga modela (8S), 8 GB je apsolutni minimum, SD je samo za slike, video, muziku..
OS uzme oko 2 GB, "other storage" 1GB+, temp file.., za app ostane maksimalno 700-800 MB.
Inače, ekran je 4", i kvalitetniji je od L520, ali 4 GB ROM-a je pre pre malo..

Posedujem HTC 8S vec 6 meseci i slobodno mogu reci da sam zadovoljan. Prijao mi je prelazak sa Androida na Windows. Kvalitet izrade na vrhunskom nivou, baterija ne moze da se vadi, a telefon koristi micro sim. Prezpostavljam da ima zastitu za ekran, zapravo negde sam to procitao. Jedina mana telefona je nedostatak prostora, a microSD kartica samo delimicno resava ovaj problem. Sve ostalo radi perfektno. Iskreno, preporuka. Mada mislim da vredi ispruziti se malo za HTC 8x. Pozdrav!

HTC 8S ima gg2 zaštitu isto kao i 8X.Što se tiče nedostatka interne memorije kod 8S, mora da se sačeka apil/maj i najavljeni izlazak WP8.1 update-a.Tada će biti omogućeno i da se SD card koristi kao interna memorija...:smash:

Pazite samo da vam ne pukne digitajzer na htc 8s jer onda morate da menjate ceo ekran. Drugar je nabavio samo digitajzer da zameni ali nije bilo sile da odlepimo od ekrana. Mora neka posebna mašina da se staklo odlepi od samog ekrana. Ovako je telefon odličan sem te male interne memorije, pogotovo ako hoćete neke bolje igre da igrate. Npr. samo ovaj asphalt 8 zauzima oko 2 giga.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno