Šta je novo?

Hronican problem-overlay on XP

IKS

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2000
Poena
619
Nikako da namestim da mi radi overlay na GF2MX pod XPom....
U podesavanjima detonatora ima opcija 'overlay' ali je kod mene neaktivna (tj.'zamrznuta'). Milion puta sam ins/deins detonatore raznih verzija.ne vredi...pod 98SE je funkcionisalo?

Ima li neko ideju?

Play...

...moras da nekim plejerom gledas neki video fajl(npr.MicroDVD plejer i neki DivX film...) i onda podesavas opcije na kartici overlay...meni nisu hteli neki(zaboravio sam koji,davno sam se time kao i ti mucio...) drajveri a i plejeri da rade ,ali vecina jeste...
Pozdrav Sale

Ja imam isti problem sa Voodoo 2 3000 pod Xp-om dok pod 98 lepo radi ... To sa playerima je OK ali ne bas ... ja koristim BSplayer i osvetlio sam ali to osvetljenje je samo za Divx fajlove dok za Mpg ili asf ne ide ...:(

Nije fora sa plejerima, nego mi taj mod treba za PCTV, dakle da je bazicno aktivan i da se moze podesiti direktno iz detonatora!
Ta obcija je kod mene 'zamrznuta'.........losi efekti su rad sa PCTV u preview modu, zakucavanje kad pokusa da neki program ukljuci overlay........

pa ja sam samo reko da je i kod mene isto zamrznuta opcija za Overlay, ne mogu da posvetlim/potamnim i menjam kontrast ...

I kod mene je isto stanje ali overlay radi na tuneru...:p

Nazad
Vrh Dno