Šta je novo?

HPZR24W Problem

metalpirat

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poena
320
Doka sam radio u programu Maya monitor se jednostavno zablentavo donji deo je poceo da treperi. Prvo sam pomislio da nije graficka, ne temperatura nije prelazila 50c. Posle toga isto se desilo sa desne strane i sada je ostala jedna crt. Kada je crna pozadina ona je plava, a kada je bela ona je zuta. Nalazi se preko celog ekrana. Ona je tu i kada iskljucim monitor sa graficke, pa kada svetli prozorcic no signal ona se i dalje vidi.

DA li je neko imao slican problem ili cu morati da se oslonim na garanciju?

HVALA!!!

Posto je problem tu i kada ga raskacis sa graficke znaci da nije do kompa ili kabla, nosi ga u prodavnicu i reklamiraj.

monitor sam probao i preko drugog kabla, prikljucio sam i laptop i isto se ponasa. Nazvao sam virmu u kojoj sam kupio monitor, malo je bilo problema posto nisam imao kutiju u kojoj sam dobio monitor ali su pristali posle. Kao HP pravi problema zbog toga. Sve u svemu sutra u roku od nekoliko dana javice sta se zapravo desilo. Nadam se da ce odkloniti kvar ili kako su rekli dobicu drugi monitor. Tako da vec sutra popodne ima na glavu da im se popnem da mi jave sta je sa monitorom bilo.

Zakonsi rok im je 45 dana, tako da ces mozda da se nacekas na odgovor :) Osim ako ti u garanciji nije naveden neki kraci rok.
Meni je pre nekoliko meseci crkao Asus monitor i cekao sam skoro do isteka ovih 45 dana da mi kazu da ne moze da se popravi i da dodjem po novi.

Covece cekam vec 20 dana i nista mi nisu javili za monitor. Kad god pozovem oni mi kazu da je u ovlascenom servisu pa moram jos da se ceka dok oni ne jave sta mogu da urade. Sta li toliko rade sa njim? Kao da se u Srbiji svaki dan kvare takvi monitori pa nikako da stignu da poprave. Jednostavno kvar se vidi iz aviona na sred ekrana plava crta.

Rekoh ti ja da ces da se nacekas :)
Mozda im je stvarno guzva u servisu, a mozda ih i zabole da ti brzo rese problem :D
Koliko dana ti je navedeno kao maksimum za razresenje reklamacije? 45?
Jedino da trazis broj servisa pa da njih direktno zoves da vidis sta se desava...
Ko je ovlasceni servis za hp monitore?

pa da pise da je 45 dana. Ma mrtav sam bez monitora, imam sada neki 19 inca i ok mogu da radim. Do juce je bilo uzasno neki mali pa jedva se snaso. Nece da kazu ko je ovlasceni servis. Video sam da je otvoren HP prodavnica pa cu ih gnjaviti da mi daju broj servisa.

BS procesor ti je glavni i odgovorni za HP, potrazi broj na netu.

Nazad
Vrh Dno