Šta je novo?

HP3920 ili HP3940 ili Lexmark z735 ili

zokis

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2005
Poena
319
Treba mi stampac za povremeno stampanje uglavnom teksta i ponekad nesto u boji. Brzina stampanja mi nije bitna. Kvalitet stampe da je solidan.
Bitno mi je da jeftino mogu da refilujem ketridze.
Koji od ova tri modela preporucujete? Koja je razlika izmedju HP-a 3920 i 3940? Ili predlozite neki cetvrti u tom cenovnom rangu.

Unapred hvala.

Razlika izmedju 3920 i 3940 prakticno ne postoji. Tipa: stampa jednu stranu brze u minuti ili nesto sl. Za Lexmark ne znam kakav je.

Ni jedan, ni drugi ni treci niposto!!! Ovi HP imaju tako mali kertridz od samo 5ml sto ti je dovoljno za nekoliko desetina stranica i gotovo, nema vise... A ovaj Lexmark 735 ima fabricki jedan kertridz i to color, uopste nema mesta za drugi crni i tako on crnu boju dobija mesanjem ove tri kolor, i to em sto se potrosi za dan-dva, em sto ne mozes da dobijes bas crnu boju vec je nesto tamno zelenkasta-braon... U svakom slucaju tragedija...
Nadji neki canon pixma za te pare, oni imaju koliko toliko vece kertridze ili Lexmark Z617...
Pozdrav!

Pa nije valjda da su ovi HP-ovi toliko losi?

@Srdjan: Po tvom misljenju kakav je taj Lex. Z617? Da li bi posluzio za ono sto sam naveo?

Ni jedan, ni drugi ni treci niposto!!! Ovi HP imaju tako mali kertridz od samo 5ml sto ti je dovoljno za nekoliko desetina stranica i gotovo, nema vise...
??? Pa, evo, ja sam odstampao nekoliko desetina stranica na 3920, vecinom crnih (tekst), i kertridz ne pokazuje znake umora. Zokis rece da mu treba za povremeno stampanje i solidan kvalitet, pa ne vidim zasto bi davao pare za neki skupi stampac sa velikim kertridzom koji moze da odstampa 1000 strana. Samo ce mu zapeci kertridz od neupotrebljivanja.

@Zokis: Ja sam po preporuci uzeo HPa i nisam pogresio.

Hvala obojci na odgovorima.
Verovatno da cu uzeti Z617 jer sam cuo da se ketridzi lakse pune na lexmarku. Ako ovo nije tacno nek neko kaze.
Poz

Nazad
Vrh Dno