Nisam prodavac ali moje iskustvo sa HP stampacima je uzas ... kvalitet stampe nije bio upitan ali si uvek morao da " dezuras " pored HP da ne bi zguzvao papir sto u office varijanti nervira poprilicno
Sledeci put uzmi Canon![]()
Da se iole ozbiljnije bavis tim poslom znao bi da su kod laser stampaca HP i Canon ista stvar,samo drugi kontroler i maska.Ako mislis na pljuckavce,Ricoh se do pre koju godinu uposte nije ni bavio malim stampacima vec iskljucivo office varijatnom,a i za ovo malo uredjaja koji sada mogu da se kupe kod nas slabo ima delova(pogotovo for use mastila i slicno)tako da ne znam sta on trazi u ovoj prici.@ Falcon
Moje radno iskustvo je otprilike sto zvanicno sto nezvanicno cirka 15 godina i zasnovano je na " iskustvu krajnjeg korisnika "bar u IT sferi
Da ne brkamo ... mene ne zanima kao ni vecinu korisnika kad je servis, odrzavanje i slicno cak me ni ne zanim koja je firma u pitanju, kad zaposleni u kancelariji pusti nesto na stampu hoce da mu se odstampa dok on nesto drugo radi. Nemam rayloga da gledam nekoj firmi kroz prste, zanima me kvalitet stampe, brzina i efikasnost.
Meni se precesto puta desavalo " U vise firmi ne samo na jednoj vrsti stampaca " moram da " DEZURAM " pored ne bi li povukao pogresne papire.
Sa CANON-om i sa Ricoh-OM ne moram DOK sa HP Obavezno,
Ponavljam - Nisam trgovac nego krajnji korisnik
OT - pre nekgo vremena sam narucio DDR2 memoriju i to " cuvenog Corsair-a " koja na mojoj masini nije radila, da ne kazem zvizla ... znaci nije bitno ime bitno je da fercera ...
Moje iskustvo sa HP stampacima od A4 - A2 formata ... mogu cak i da se setim modela ali mislim da nije toliko bitno
Mislim da ces se sloziti da uredjaj koji radi 5000stranica dnevno ne moze da se poredi sa stampacem koji je predvidjen da uradi 1000 mesecno.
- ovo je jako bitna stavka ... da poznajes zaposlene znao bi da 90 % nema zivaca za ovako nestoOdredjeni modeli iziskuju odredjenu paznju.
Ali da toliko "pljuju" po nekom proizvođaču iz sve snage, da mi je malo i sumnjivo sa kojom namerom se i uključio u ovu raspravu.
Kvalitet stampe nije upitan nego manipulacija papirom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari