Šta je novo?

HP vs Canon

ElemenT

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2006
Poena
301
znaci .. slabo se razumem u shampace .. pa bi vas zamolio da mi pomognete ..
imam limit od 9k din ..
uglavnom mi kazu da ne kupujem Lexmark ...
pa mi ostalo HP ili Canon ... i da, kupujem laserski b&w ...
znaci treba mi za fakultet .. shtampanje skriptih i seminarskih i tako to ..
i mislim to je to .. hvala unapred

Kupi HP 1018 ili Canon 2900 ( potpuno nevazno jer su unutra identicni ) ili HP 1020 - uzmi onaj koji u trenutku kupovine bude najjeftiniji.Toner-ketriz nema cip,tako da nema muke oko dopune.
Kod HP-a 1018 proveri da li je u pitanju "start" toner ili je "full" ( za 2500 strana ).

Predlazem ti samsung
hp zadnje serije 1018 i 1020 su krsevi

HP / CANON ....od samsunga bezhi glavom bez obzira i nemoj da te navuku na 3 godine garancije

Predlazem ti samsung
hp zadnje serije 1018 i 1020 su krsevi

Da si samo rekao da su krshevi, pa nekako bih ti i precutao... Ali posto si rekao da uzme samsunga umesto HP-a, ne mogu a da ne kazem: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Poslednja izmena:
HP. Ja kupio nekih 5-6 kom. HP 1020 i 1018 za poklone. :) :)

trenutna cena HP 1020 je u celom NS oko 7200din shto je 85e, za te pare...stvarno ne znam shta ljudi razmishljaju...

HP / CANON ....od samsunga bezhi glavom bez obzira i nemoj da te navuku na 3 godine garancije

Ljudi jel vi imate samsunga kada pricate da su krsevi. Ja svog Samsunga imam vec osam godina i opet sam kupio Samsunga.
Danas je bitno da li ketridz moze da se reciklira a kvalitet stampe, trajnost... je skoro izjednacena kod svih proizvodjaca.

Mislim da je bitan i sam kvalitet štampača... sa HP 1018 imam loša iskustva. U firmi smo koristili taj model i mogu samo reći da se nije pokazao preterano kvalitetnim, štampači su relativno brzo otkazivali, i to pri ne baš tako intenzivnoj upotrebi. A čini mi se i da je toner koji dolazi uz 1018 manjeg kapaciteta nego kod canon-a! Ja bih ti preporučio Canon LBP2900... Opet iz ličnog iskustva, imam ga već 2 godine, i za sada nije pokazao znake slabosti... a odštampao je popriličan broj stranica.
Za samsung štampače ne znam, nisam ih video, nisam ih koristio, nemam predstavu kakvi su...

@nsAce
Ne slazem se. Kvalitet stampe i trajnost su daleko od izjednacenog kod proizvodjaca.

ako cesh da shtampas u manjim serijama po 2o tak stranica odjednom ( ne one serije knjiga ima 2oo str pa da pustim ) kupi HP 1020 ako ocesh pouzdan aparat koji ce da bije i ne umara se moracesh da odreshish kesu.

Vrh Dno