Šta je novo?

HP ukida TouchPad i WebOS telefone

vasic

Slavan
Učlanjen(a)
31.01.2009
Poena
319
Sigurno je većina već videla.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&nav_id=533849

Sa 300.000 zaposlenih, nije ni čudo da su se mučili. Šteta za Web OS, koji je dosta obećavao. Nisam imao prilike da se igram njime, ali mnogi koji jesu tvrde da je pametniji od Androida. Nažalost, i Palm i HP su jednostavno propustili priliku da od toga nešto naprave.

Biće interesantno pratiti budućnost HP-a, njihovih PC-ja i, naravno, sudbinu Web OS-a.

A jel pametniji i od iOS-a ili samo od androida ?

Ne znam. Kažem, nisam se igrao njime, tako da nemam pojma kako radi. Znam samo iOS (imam iPod touch oko godinu dana) i Android (imam telefon oko 9 meseci).

Koliko sam ja procitao prica se da HP gasi celu PSG sekciju. Krajnje interesantno, ali ne i nemoguce, ako je mogao IBM jos poodavno...

Edit: ne pogledah link :)

Poslednja izmena od urednika:
Hp planira da proda komplet maloprodaju pc-a i komponenti, i okrene se enterprise sektoru, nešto što je IBM na vreme uradio... Takođe kupovina Autonomy Corp. je već gotova stvar...

SGS II powered by Lite'ning 6.1

Placamo duplo. :D

Sent from my HTC Legend using Tapatalk

@DaPimp pa da ti više ne stoji Sent from cheap chinese tablet, nego Sent from cheap american tablet thats smarter than android but not iOS.

Džaba, lik sutra poleće...i tata bi sine...:D

Nego, zamisli da sam kupio po 400usd kad sam pričao o tome...sad bih se živ jeo....pitanje je da li će Hp i tim kupcima da nadoknadi troškove...

Cena je takva da ko ne kupi, pa cak i ako ce da mu stoji doma ceo dan, taj je lud :)

---
- Sent from cheap chinese tablet.

Cena je takva da ko ne kupi, pa cak i ako ce da mu stoji doma ceo dan, taj je lud :)

---
- Sent from cheap chinese tablet.

Dal da probamo preko ibejka... Samo ko da ubedi pametnice na carini da je zaista 100 usd...

Pa cuj neka stave i racun na 100 dolara i da se plati carina pa opet ispadne smesna cena .... ako narucujes, naruci dva :) spreman sam na svaki rizik, pa i avansno :D 100+100 za carinu, dostavu ... speditere cu ja da sredim :D elem za 140eur mozemo imati tablet ako se odlucis da narucis i da nam shibnu nekom brzom postom :D

@telep, pa tako nekako ... oduvIJek sam zelIo imat' takI tablet :p

Uracunajte i mene,dajem 200e bez razmisljanja. :D

Kontaktirao sam čoveka, pa ćemo videti, mislim da je na moru još koji dan...

Ako neko slučajno vidi da su ponovo omogućili porudžbine, nek javi, ja ću verovatno dva komada moći da uzmem, jedan ću zadržati za sebe, a drugi recimo DaPimpu ako se ne snađe pre toga. :)

Poslednja izmena:
Komentar na redditu:

With BestBuy reportedly returning 200k units to HP and many sites still showing the pre-firesale price, don't give up on grabbing one if you really want one.

It's the same old story of genius recognized only after death, and thus is the fate of webOS. If you were amongst the opportunistic hordes scavenging the interwebs for last night's bargain bin $99 HP TouchPad announcement, chances are you're fresh outta luck. The L.A. Times is reporting widespread online store sell outs for the recently abandoned and heavily discounted 16GB and 32GB slates. While HP's own site and the biggie online retail outfits, like Circuit City and Walmart, have all but sold out of their web inventory, Amazon's third party sellers still have the tablets on offer -- just at non-discounted prices. Of course, you could always leave the hypnotic glow of your monitor and venture out into the real world where actual, physical stores are purported to have the tabs currently in stock. Try your luck, and let us know how things go in the comments below.

Update: We've been hearing reports that select Best Buy outlets have begun selling their remaining inventory as of this afternoon. Also, it appears RadioShack plans to get in on the discounted fun, as leaked internal memos indicate an impending price cut. If you haven't had any luck snagging one of HP's also-ran tabs, now's your chance.

evo...

Kolko sam video, samo jos neki kanadski sajt ima u ponudi, link jr na engadget-u. Izgleda da su se razgrabili istog trenutka...
Inace, ako neko donosi, moja ponuda vazi. :D

Sent from my HTC Legend using Tapatalk

edit: evo linka: http://www.futureshop.ca/en-CA/prod...spx?path=01191e3f32fb2966d8a052fd3272bd05en02
samo u radnjama, online nema. inace, jos jedan koristan link:
http://slickdeals.net/forums/showthread.php?t=3220862#edit41815736

Nema ih nigde obišao sam ceo Montreal danas:). Sve su pokupili.

Hitler reaguje na smrt WebOS-a:

[youtube]YaeOXyA7wo0[/youtube]

ako slučajno još uvek važi ta ponuda, mada sumnjam, hoću i ja jedan ako neko donosi :D naravno bez zahebancije

bbtouchpad3-20110821.jpg

http://www.engadget.com/2011/08/21/confirmed-best-buy-us-begins-selling-touchpads-after-all-good/

Da, da, pojavili se u Best Buyu, ja sam izgleda uspeo da sredim da uzmem jedan, samo što ću ga dobiti tek oko Nove godine verovatno. :)

Moze li da se poruci i da stigne u Srbiju odnegde? Ili samo preko nekoga iz inostranstva?

Za sada nema za slanje nigde van USA po ovoj ceni...

A da li je dostupan jos negde osim u BestBuy po ovoj ceni? Moracu da vidim da mi ga neko donese.

Ako se pojavi negde ponovo po toj ceni, stavite ovde gde ga ima, nema poente propustiti ovako nešto.

Vrh Dno